banner113

Alanya'da çok güzel proje

banner106

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü Alanya Şubesinden proje

Alanya'da çok güzel proje
22 Haziran 2018 Cuma 16:15

banner108
banner238
‘’Bir Çocuğumuzu da sen sporla buluştur’’ sloganı ile Alanya da yaşayan ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi hizmet modellerinden faydalanan çocuk ve gençleri sağlıklı yaşam ve spor konusunda çeşitli faaliyetlere yönlendirerek sporu sevdirmeye devam ediyor. 

Okulların tatil olması ile birlikte açılan Futbol, voleybol, yüzme, tekvando, masa tenisi, basketbol, satranç, muay- thaı gibi spor dallarında 92 çocuk ve genç yaz tatili dönemlerini spor yaparak ve boş zamanlarını verimli geçirerek hem eğlenceli hem de gelişimlerini destekleyici faaliyetlere katılarak geçiriyorlar. Sportif faaliyetlere katılan çocuk ve gençler sadece yaz döneminde değil okullarının açılması ile birlikte hafta sonları da sevdikleri ve ilgi duydukları sporlara devam edebilme şansı elde edebilecekler. Spor faaliyetleri Alanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri spor İlçe Müdürlüğü tarafından da desteklenmektedir. 

Türkiye ‘ de 60 yaş üstü Bocce Liginde 2 takım dan oluşan Bocce müsabakaları düzenlenmektedir. Alanya Huzurevi nde gerçekleştirilen Huzurevi genç yetişkinler grubu ve Gaziler Bocce takımı turnuvalarıEylüle kadar devam edecek olup turnuvaların en önemli özelliği ise Türkiye’ de gazilerden oluşan tek bocce takımının Alanya ‘da var olması ve aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürerek turnuvalara katılmalarıdır.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.