banner113

Antalya'da Bahçeli hazırlığı

banner106

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 23-25 Kasım tarihlerinde Antalya’da partililerle yapacağı toplantıda, belediye başkanlarına 31 Mart 2019’da yapılması öngörülen yerel seçim çerçevesinde partinin seçim stratejisi hakkında bilgi verilecek.

Antalya'da Bahçeli hazırlığı
14 Kasım 2018 Çarşamba 09:43

banner108
banner238
Bahçeli'ye sunum yapılacak
Belediye başkanlarına, yerel seçimlere yönelik beklentiler kapsamında teşkilatla uyumlu çalışma, vatandaşlarla buluşma, kadınlara yönelik etkinlikler, sosyal medya kullanımı da dahil olmak üzere, pek çok başlık altında yapılması gerekenler anlatılacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile bazı genel başkan yardımcılarının da sunum yapacağı toplantıda öncelikle “Üretken belediyecilik” ve MHP’nin ilkeleriyle ilgili belediye başkanları bilgilendirilecek.

MHP’de bir süredir yerel seçimlere yönelik kurulan üç kişilik komisyon çalışmalarını sürdürüyor ve mevcut belediye başkanlarının taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiklerine ilişkin dosyaları inceliyor. Bu kapsamda “Pekiyi” alan ve yeniden aday gösterilecek bazı belediye başkanlarının olabileceği de tahmin ediliyor. MHP liderinin bu toplantıda bazı il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. İki gün sürecek kampta aynı zamanda Genel Başkan Yardımcılarının Kızılcahamam’da olduğu gibi Cumhur İttifakı ve af teklifi ile ilgili birer sunum yapmaları da bekleniyor.
 

banner109

Etiketler; #antalya bahçeli
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.