banner113

Coral 520 acentesini Antalya'ya getirdi, 2017 hedefini açıkladı

banner106

Coral Travel, Rusya'nın 20 kentindeki 520 acente çalışanını Manavgat'ta bulunan Starlight Resort Hotel’de ağırladı. Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Seçuk Bugay, şirketin bu sene getirmeyi hedeflediği turist sayısını da açıkladı...

Coral 520 acentesini Antalya'ya getirdi, 2017 hedefini açıkladı
14 Mayıs 2017 Pazar 06:12

banner108
Alanya teleferiğin son direkleri helikopterle taşındı
İlgili Galeriye Git
banner238
Info görevlilerine yönelik toplantıda; Antalya ve Türkiye'deki turizm imkanları ile konaklama tesisleri ve tarihi-turistik yerler hakkında bilgi verildi. Şirket olarak Rusya'nın 38 şehirden uçuş gerçekleştirdiklerini belirten Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bugay, Manavgat'taki etkinliğe Rusya'nın 20 şehrinden acente çalışanlarını getirdiklerini belirtti. Türkiye'ye dönük uçuş ve seyahat satış yasağının ardından operasyonlarına yeniden başladıklarını ifade eden Bugay, ''Bu organizasyonu çalışanların bilgilerini tazelemek için yaptık. Hem insanların bilgilerini tazelemek lazımdı, hem de sektörde iş değiştiren, yeni eleman alan birçok firma oldu. Bu sebeple bizde info tur dediğimiz turların sayısını bayağı bir arttırdık. Hem eğitim hem de eğlence düşüncesiyle 500 kişilik bir grubu burada buluşturduk. Onların, burada yaşayarak görmelerini ve öğrenmelerini istedik" dedi.
RUS TURİSTLER TÜRKİYE'NİN YOKLUĞUNDA TUNUS'A GİTTİ
Türkiye'ye dönük uçuş ve seyahat yasağının kalkmasıyla birlikte yoğun bir şekilde talep aldıklarını anlatan Bugay, yasak nedeniyle geçen yıl Türkiye'ye gelemeyen turist kitlesinden en büyük payı Tunus'un aldığını belirtti. Bugay, Rusların Türkiye'yi tercih etme sebeplerine ilişkin ise şunları söyledi: Rusların Türkiye'yi tercih etme sebepleri; yakın olması, vizesiz olması, kalite ve fiyat bağlamında optimum olması ve kendi dillerinin konuşulduğu misafirperverlikle turizmin birleştiği tek yer olması" diye değerlendirdi.
1 MİLYON HEDEFİ
Bu sezon Coral Travel'in diğer ülkelerdeki operasyonlarıya birlikte Türkiye'ye 1 milyon civarında turist getireceğini aktaran Selçuk Bugay, “Altyapı olarak yeterli kapasitemiz var. Bu sene tarifeli uçuşlar da var. Bu da kapasiteyi rahat arttırmamızı sağlıyor. Avrupa pazarı bizim için önemli, orada da start aldık. Sonuçta Rusya pazarı büyük bir pazar, bunun sinerjisini Avrupa pazarında yaşamak istiyoruz. Emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.