banner113

Taksiciler "Ali Akkaya'nın ruh hali yerinde değil" iddiası...!

banner106

Kargıcaklı taksiciler, Ali Akkaya'nın rant iddialarını ispatlamaya davet ederek "Başkan işini düzgün yapan müdüre iftira atacağına taleplerinin yasal olup olmadığına baksın" dediler.

Taksiciler "Ali Akkaya'nın ruh hali yerinde değil" iddiası...!
17 Haziran 2017 Cumartesi 10:27

banner108
banner238

Mahmutlar Taksi'de bulunan 15 taksici esnafına 15 adet ticari taksi satın aldıran Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya'ya "Sen kafana göre işlem yapamazsın. Ben sizin rant kapınız değilim" diyerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Dur" demişti. Başkan Menderes'in fırçasından sonra iyice hırçınlaşan Akkaya önceki gün yapmış olduğu basın açıklamasında Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Müdürü İlyas Şirin'e saldırarak "Kargıcak Taksi’ye gaz veren arkadaş İlyas Şirin'dir. Kargıcak taksi ile arasında menfaat çıkar ilişkisi var" diyerek mesnetsiz açıklamalarda bulunmuştu.

BU RESMEN İFTİRA
Kargıcak Taksi Durağı Başkanı Mehmet Avcı ve taksiciler dün Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney'i makamında ziyaret ettiler. Mahmutlar'daki taksi problemine adaletli bir yaklaşım göstererek "Ranta geçit vermem" diyerek Akkaya'nın talebini reddeden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür eden ve Akkaya'nın ruh halinin yerinde olmadığını dile getiren taksiciler "1 yıldır Mahmutlar taksi ile uğraşıyor. Talepleri yasalara ve kanunlara uygun değil. Bunun için de Büyükşehir’in ilgili kurumlarınca hep reddediliyor. Bunları hazmedemeyip Hizmet Birimi Müdürü İlyas Şirin'i iftira atıyor. Biz Şirin'i bir defa gördük. Bizimle menfaat ilişkisi varmış. Bunu ispat etmeye davet ediyoruz. İspat edemez ise kendisini oda başkanlığından istifaya davet edeceğiz. Yaptığı çok büyük ayıptır. İnsanların onuruyla şerefiyle iftara atarak oynayan adamın ruh halinde problem var demektir" şeklinde konuşarak büyük tepki gösterdiler.

 

banner109

Etiketler; #ali akkaya
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.