banner113

Paşa'den Şahin'e iade-i ziyaret

banner106

Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Çetin Yıldız bugün ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e iade-i ziyarette bulundu.

Paşa'den Şahin'e iade-i ziyaret
02 Mayıs 2018 Çarşamba 13:53

banner108
banner238
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e yeni çalışma dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yıldız, Şahin’in icraatlarından övgüyle söz ederek "Sn Başkandan Alanya ve Antalya’da övgüyle söz ediliyor. Geçmişteki başarılarını yeni çalışma döneminde de devam ettireceğinize yürekten inanıyorum” dedi. 


Göreve geldikten sonra ilk ziyaretlerini Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na yaptıklarını hatırlatan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de, “Diğer ziyaretlerimizi de TOBB Başkanımız, Antalya Valimiz ve Sayın Jandarma Komutanımıza yapmıştık. Kendisi de sağ olsun birkaç gün geçmeden hemen iade-i ziyarette bulundu. Ben sayın paşama şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına şükranlarımı sunuyorum. Bölgemizin huzur içinde olmasında hem kendisinin hem Alanya Jandarma Komutanımız Serkan Akbaba’nın çok emeği var. Emniyet Teşkilatımız gibi Jandarmamız da huzurlu bir kentte yaşamamızdaki en büyük pay sahipleri. Bizler de yaşanabilir, huzur kenti Alanya’mız için üzerimize düşen görevi her daim yerine getirmeye hazırız” dedi.
Tuğgeneral Yıldız ayrıca ziyaretinin anısına Başkan Şahin’e bir de tebrik plaketi verirken ederken, Başkan Şahin’de Alanya Muz ürünlerinin yer aldığı bir hediye paketini Yıldız’a takdim etti.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.