banner113

Kaymakam muhtarlara seslendi: Görev tanımımızda salgında var!

banner106

Alanya’daki muhtarlarla bir araya gelen Kaymakam Fatih Ürkmezer, “Bundan sonra görev tanımımızda artık salgınla mücadele de var. Sistemimizin aksamaması, daha hızlı ve etkin olarak işlemesi için birbirimize destek olmalıyız” dedi.

Kaymakam muhtarlara seslendi: Görev tanımımızda salgında var!
01 Ekim 2020 Perşembe 14:17

banner108
banner238
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, muhtarlar ile buluşma toplantısı yaptı. Millî Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Alanya’nın mahalleleriyle ilgili önemli konularda uygulamalar ile ilgili hatırlatmalar yapıldı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ürkmezer, “Bugüne kadar ettikleri hizmetler için muhtarlara teşekkür ederek “Bundan sonra görev tanımımızda artık salgınla mücadele de var. Hepimiz önce bireysel, sonra toplumsal olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Hepimiz bu konuda etkili bir yöntem ile çalışıyoruz ve sistemimizin aksamaması, daha hızlı ve etkin olarak işlemesi için birbirimize destek olmalıyız. 7/24 çalışma artık teknoloji ile daha da kolay, bundan faydalanalım. Covid-19 ile mücadelede yapılan her çalışma daha hızlı eski normalimize dönmemize katkı sağlayacaktır” 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.