banner113

Kitap kurtları Kültür merkezinde!

banner106

Alanya Belediyesi’nin binlerce okuyucuyu, yazar ve yayınevi ile buluşturduğu “Alanya Kitap Günleri” bugün Kültür Merkezi’nde başladı.

Kitap kurtları Kültür merkezinde!
21 Eylül 2019 Cumartesi 15:34

banner108
banner238
Eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlarıyla örnek belediyeler arasında gösterilen Alanya Belediyesi, yaklaşık 50 yayınevinin katıldığı “Okuyan Şehir Alanya” sloganıyla 2.Alanya Kitap Günleri’ni açtı.
Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, organizasyonu düzenleyen Belediye Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, STK temsilcileri, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Türkler Güzel Sanatlar Lisesi Acapella korosunu özel konseriyle başlayan açılış töreninde konuşan Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel, “Gelecek nesilleri iyi yetiştirmek için şüphesiz ki bizim eğitimimizi ölünceye kadar sürdürmeye ve çok okumaya ihtiyacımız var” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.