banner113

Adem Murat Yücel'i uzaklaştırıp, Tokuş'u getirme planı!

banner106

Mahmutseydi Mahallesi Muhtarı ve mütevelli heyeti üyesi Mehmet Kanmaz, şok iddialarda bulundu. Muhtar Kanmaz'a göre AK Parti Alanya yönetimi, MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e kumpas planı hazırladı.İşte muhtarın şok eden iddiaları;

Adem Murat Yücel'i uzaklaştırıp, Tokuş'u getirme planı!
20 Ağustos 2018 Pazartesi 15:34

banner108
banner238

"ÖNCE KARŞI ÇIKTI SONRA ONAY VERDİ"
Bakan Çavuşoğlu’nun Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanlığı’ndan uzaklaştırmak için görev süresi dolan öğretim görevlileri yerine Hilmi Tokuş ve Adnan Özeren’in heyete dahil edilmesi için Kaymakam Harputlu’ya talimat verdiğini iddia eden Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Kanmaz, “Kaymakam Bey, bize doğruları söylemedi. Sadece Üniversite Mütevelli Heyeti’nde görev süresi dolan Üniversitedeki iki ismin yerine Hilmi Tokuş ve Adnan Özeren’in atanacağını bize ilettiler. Ben de Hilmi Tokuş ve Adnan Özeren’in bu şehre bir faydasının olmadığını ve bu iki ismin Mütevelli Heyeti’nde yer almasının uygun olmadığını toplantıda izah ettim. Bu iki ismin atanacağını bilen Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Mahmutseydi Okul Müdürü toplantıya kendileri katılmak yerine yardımcılarını göndermeyi tercih ettiler. Her iki isme karşı çıkan Mahmutseydi Okulu Müdürü öğleden sonraki toplantıya gelerek, her iki isme de onay verdi. Sonradan Adem Murat Yücel’i Mütevelli Heyeti Başkanlığı’ndan uzaklaştırıp, yerine Hilmi Tokuş’u getirme planı olduğunu öğrendik” dedi.Kanmaz sözlerini şöyle sürdürdü
:"MAAŞLARINI BAŞKAN YÜCEL ÖDEDİ"
“Üniversitenin para sıkıntısı varken Adem Murat Yücel’e sarılanlar bugün Başkan Bey’i üniversiteden uzaklaştırmanın planlarını yapıyorlar. Daha düne kadar üniversitede öğretim görevlilerinin parası ödenmezken, eğitimde kriz olmasın diye hocaların maaşını Adem Murat Yücel kendi şirketlerinden ödetiyordu. Kimse Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nı kabul etmediği dönemde ‘Sen gençsin, her şeyin üstesinden gelirsin’ diye Adem Murat Yücel’e övgüler yağdıranlar, bugün kumpas kuruyorlar. Adem Murat Yücel dün çok iyiydi, üniversitenin tüm parasını karşılıyordu ve el üstünde tutuluyordu da bugün acaba ne değişti? Değişen bir şey var o da artık üniversite 4 yıl ayakta kaldığı için bu yıl devletten ödenek alacak. Devletin vereceği destekle üniversitenin parası olacak ve maaşlar bu ödenekle ödenecek. Bu nedenle artık dün üniversitenin hammallığını yapan, tüm maaşları kendi cebinden ödeyen Adem Murat Yücel’e artık birilerinin ihtiyacı yok.
"BAŞKAN DEĞİL BİZ AYAKTA TUTTUK"
Önümüzde 2019 yerel seçimi var. AHEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı’na Adem Murat Yücel’in devam etmesi birilerini rahatsız edecek. Çünkü Adem Murat Yücel’in Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nda kalması demek onların şovuna gölge düşürecek. Ama Üniversite Heyeti Başkanlığı Adem Murat Yücel’de değil, Bakan Bey’in de talimatıyla Hilmi Tokuş’ta olursa AK Parti, Adem Murat Yücel’in maddi ve manevi desteğiyle ayakta tuttuğu üniversite ile şov yapacak. Üniversiteyi Alanya Belediye Başkanı değil biz ayakta tuttuk dedikodusu üreterek, milletin gözünde Adem Murat Yücel’i küçük düşürmeye çalışacak.
"YÜCEL'İ YIPRATMANIN HESABINI YAPIYORLAR"
Hayattımda gördüğüm en vefasız insanlar tarafından Adem Murat Yücel’e büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik yapılıyor. Kimse Adem Murat Yücel’i ayak oyunlarıyla Mütevelli Heyeti Başkanlığı’ndan gönderemez ve buna biz de Alanyalılar da müsaade etmeyecektir. 2019’daki yerel seçimler öncesi anketlerde Adem Murat Yücel, rakiplerini eze eze seçim alacağını bilenler dün olduğu gibi bugün de Yücel’i yıpratmanın hesabını yapıyorlar.” 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.