banner113

ALANYA'DAKİ HALK OTOBÜSLERİNDE KLİMA ÇALIŞIYOR. KOOPERATİF BAŞKANI İDDİALARI YALANLADI

banner106

Vatandaşların otobüslerde klima açılmaması ve sefer sayılarının az olması dolayısı ile gelen şikayetleri üzerine Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı, iddialarının doğru olmadığını söyledi.

ALANYA'DAKİ HALK OTOBÜSLERİNDE KLİMA ÇALIŞIYOR. KOOPERATİF BAŞKANI İDDİALARI YALANLADI
08 Temmuz 2022 Cuma 10:57

banner108
banner238

Kooperatif Başkanı Akıllı “ Klimalar açılıyor. Zaten şoförün kendisi sıcaktan duramıyor. Otobüslerin az geçmesi konusunda da sefer azlığı yok. Her otobüs çalışıyor. Yedekte bekleyen arabalar var. Pandemide o durumlar vardı. Ama şimdi öyle değil” 

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan ise şu anda klima açmanın serbest olduğunu ve açılması gerektiğini ifade ederek "Daha önce pandemide mecburen yasaktı ama şu anda değil. Haziran başından bu yana klima zorunlu hale geldi. Büyükşehirin de kooperatifin de üyelere duyurusu da yapıldı. Ama yakıttan dolayı açmak istemiyorlar. Onlar da hala zarar ediyor. Ama normalde mecburi. Yasal olarak açmaları gerekiyor" dedi. Vatandaşların, Nüfusu artan Alanya’da ek sefer düzenlenmesi talebini ise Özkan, "Tüm mahallerimizin seferlerini çoğaltmayı düşünmüyoruz. Çünkü tamamen zarar ediyoruz. Ama sahil yoluna bugünden itibaren ek seferler getirilecek” 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.