banner113

ALKENT' ten istifalara açıklama

banner106

Millet ittifakının ALKENT AŞ’de ki görevlerinden istifa etmesinin ardından Alanya Belediyesini Temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Y.Mimar F.Melike Nazifoğlu kamuoyuna açıklamada bulundu.

ALKENT' ten istifalara açıklama
07 Ocak 2022 Cuma 19:26

banner108
banner238

Millet İttifakının almış oldukları karar sonrasında şaşırdıklarını ifade eden Nazifoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Alkent A.Ş. 01.07.2020 tarihinde kurulmuştur. Yönetim kurulu; 5 kişi meclis üyesi ve her partiden temsilci yer alacak şekilde 7 kişiden oluşturulmuştur. Bunda amaç, Alkent aş nin, Alanya'nın ve bölgenin geleceği için alınacak kararlarda hiçbir siyasi ideolojinin gölgesinde kalmadan, en objektif ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsemesidir.
Bu durum, sorumluluğumuz ve aldığımız kararları tartışmak ve paylaşmak için Türkiye’de örnek teşkil edebilecek bir platform oluşturma kaygısıdır. Bu noktada CHP ve İYİ parti temsilcisi arkadaşlarımızın aldığı karar bizleri çok şaşırtmıştır.Ancak olası istifalar şirket anlayışımızı hiçbir şekilde değiştirmeyeceği gibi şeffaf ve paylaşımcı yönümüzü daha da güçlendirecektir.Alanya hepimizin...

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.