banner113

Babam dahi olsa yıktırırım...Okurcalarda kaçağa geçit yok!

banner106

Okurcalar Mahalle muhtarı Hasan Emiroğlu, mahallesindeki kaçak yapılara izin vermiyor. Tek tek yıkılıyor.

Babam dahi olsa yıktırırım...Okurcalarda kaçağa geçit yok!
20 Ağustos 2019 Salı 13:36

banner108
banner238



Okurcalar'ın yeni muhtarı Hasan Emiroğlu, seçim döneminde "Okurcalar yeşil kalacak. Kaçağa kesinlikle göz yummayacağız" sözünü yerini getiriyor. Muhtar Emiroğlu, mahallede gizliden hem yeşil alanı kullanan hem de imara kapalı olmasına rağmen inşaat yapan bir ev sahibine dur dedi. 

YÜCEL'DEN DESTEĞİ ALDI
Muhtar Emiroğlu, hemen durumu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e bildirdi. Ekipler söz konusu yere giderek inşaatı durdu. 

BABAMIN DA OLSA YIKTIRIRIM
Muhtar Emiroğlu, Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'ya açıklama yaparak "Hiçbir kaçağa göz yummayacağız. Sağolsun Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bizlere büyük destek veriyor. Ondan aldığımız destek ile kaçak yapıları tek tek tespit ederek yıkıyoruz. Mahallemiz yeşil kalacaktır. Uygunsuz her yapı yıkılacaktır. Babamda dahi kaçak yapı yapsa karşısına durur ve yıktırırım. Bu böyle biline"

OKURCALAR SAHİPSİZ DEĞİL
Bilindiği üzere Okurcalar Muhtarı Hasan Emiroğlu, daha öncede Alara çayı kenarına bir gece konulan konteynırlarıda Yücel'in sayesinde kaldırtmıştı. Emiroğlu "Daha önce Okurcalarımız maalesef sahipsizdi. Artık değil. Kimsenin bu konuda gözünün yaşına bakmayacağız"
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.