banner113

BAŞKAN YÜCEL, ÇEVRE YOLUNDAKİ TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN NEŞTERİ VURDU

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçenin bazı yerlerinde yaşanan trafik sorununa neşter vurmak için kolları sıvadı

BAŞKAN YÜCEL, ÇEVRE YOLUNDAKİ TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN NEŞTERİ VURDU
13 Ocak 2023 Cuma 18:50

banner108
banner238

Başkan Yücel "Hızla artan nüfusa paralel olarak  Alanya’mızda yaşanan trafik sorununa neşter vurmak için kolları sıvadık.
Dışişleri Bakanlığı Başdanışmanımız Sayın Mustafa İpek, Kültür ve Turizm Bakan Danışmanımız Sayın Hayri Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer, Karayolları Genel Müdürlüğü Antalya 13. Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen, Alanya İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Murat Kenan Patat, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Toklu, Zabıta Müdürümüz Naci Uzunsakal ve hem belediyemiz hem de karayolları teknik ekibinin yer aldığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. 
Başta kentimizin şehir merkezinde oluşan trafik sorununun hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için ivedilikle yapılacak çalışmaları masaya yatırdık. Uzun vadede  ise trafik yoğunluğu oluşacak alanlar için çözüm yollarını konuştuk. 
Alanya’mızın trafik sorunu ile ilgili gerçekleştirdiğimiz toplantıda aldığımız kararlarla, bu sorunu ortadan kaldırmak için önemli fikir alışverişlerinde bulunduk. 
Fikir ve çözüm önerileri adına toplantıya katılan bütün paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum"

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.