banner113

CHP'nin Baykal kararı belli oldu

banner106

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın 24 Haziran’da milletvekili adayı gösterilip gösterilmeyeceğine ilişkin parti kararı belli oldu.

CHP'nin Baykal kararı belli oldu
26 Nisan 2018 Perşembe 16:06

banner108
banner238
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da tedavi görüyor. Baykal’ın tedavinin ardından aktif siyasete devam edip etmeyeceğine ilişkin belirsizlik ise sürüyor.
Gün Haber'in edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, 24 Haziran’daki seçimlerinde Baykal’ın yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceğine ilişkin hastaneye gidilip nabız yoklaması yapılacak. Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendisi veya görevlendireceği kişiler, Baykal’a yeniden aday olup olmayacağını soracak. Baykal, ‘Evet’ derse Antalya birinci sıradan aday gösterilecek. Ancak, daha önceki yıllarda olduğu gibi milletvekili listesinde kimlerin olacağına ilişkin bir öneri getiremeyecek, bir belirleyici rol üstlenemeyecek.
Bu arada, Deniz Baykal’ın aday olmaması halinde kızı Aslı Baykal’ın Antalya’dan milletvekili adayı yapılacağına ilişkin dedikoduların da gerçeği yansıtmadığı ileri sürüldü.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.