banner113

Demirci 'Zorunlu olmadıkça çıkmayın'

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanye Belediyesi meclis üyesi Erkan Demirci, Alanya Posta TV’ye yaptığı açıklamasında Büyükşehir Belediyesinin Alanya’da yaptığı çalışmaları aktardı.

Demirci 'Zorunlu olmadıkça çıkmayın'
30 Mart 2020 Pazartesi 08:13

banner108
banner238

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanye Belediyesi  meclis üyesi Erkan Demirci  "Alanya tarihinde görülmemiş bir seviyede, geçmiş dönemde bir mezarlık temizleme hizmetimiz oldu. Alanya’da bu kadar esaslı bir temizlik olmamıştı. Bu açıdan tüm personelimize çok teşekkür ediyorum. Ciddi emekleri var. Ayrıca yine aynı personelimizle, su depolarının çevresinin temizliği yapıldı. Bu son salgın olmasaydı su depolarının tamam mı temizlenmiş olacaktı. inşallah bu salgın belasını def ettikten sonra bu çalışmalara devam edeceğiz. Çok ciddi anlamda hem muhtarlarımızdan hem vatandaşlarımızdan durak taleplerimiz var. Bunula ilgili çalışmalar yapılıyor ve inşallah en kısa zamanda mümkün olabildiği kadar bu çalışmaları yapacağız. Sosyal hizmetler dairemizin çok güzel projeleri var Alanya’da. Bunlar kesinleşme noktasına geldi bunları açıklamanın bir mahsuru olmadığını düşünüyorum. Oda’da bir etüt merkezimiz açılacak. Burada üniversite öğrencilerine ücretsiz eğitim verilecek. Tüm derslerden ücretsiz faydalanabilecek vatandaşlarımız ve üniversiteye girmek için çalışan öğrencilerimize bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.
'ZORUNLU OLMADIKÇA ÇIKMAYIN'
Demirci, konuşmasının devamında korona virüsüne de dikkat çekerek “Evde kal Alanya” dedi. Demirci, "Biliyorsunuz içişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeler uyarısınca sınırlamalar getirildi, dönüşümlü çalışma getirildi ve onun için çoğu çalışan personelimizin izin vermek zorunda kaldık. Bu yüzden sınırlı personel ile çalışıyoruz. Bu çalışmalar bittikten sonra çok ciddi çalışmaların başladığını göreceğiz. Koronavirüse gelecek olursak biliyorsunuz herkezin evde olmasını tavsiye ediyoruz. Tabi ki ekmek parası için dışarı çıkmakta olan insanlarımız var, onlara diyecek bir lafımız yok. Sokakta 1,5 metre mesafe standartını koruyarak, mümkün mertebe gönülden selamlaşarak, temas etmeden, hijyen koşullarını dikkat ederek, sokakta mümkün olduğunca az vakit geçirmelerini tavsiye ediyoruz ve tüm Alanya  halkına evde kal Alanya diyorum. Unutmayalım ki bu sadece kendimizle alakalı bir sorumluluk değil. Her an her dakika kendi sevdiklerimize, kendi anamıza, babamıza ve çocuklarımıza bu hastalığı bulaştırma sorumluluğunu üstlenmiş oluyoruz. Eminim hiç kimse bunu istemez. O yüzden zorunlu olmadıkça evde kalalım evden çıkmayalım" diye konuştu.

banner109

Etiketler; #erkan demirci
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.