banner113

Hacet muhtar adayı Ateş: Mahallemizin sakini değil, sahibi olacaklar...!

banner106

Alanya Hacet Mahallesi Muhtar adayı İzzet Ateş, seçmenlerinden büyük ilgi görüyor.

Hacet muhtar adayı Ateş: Mahallemizin sakini değil, sahibi olacaklar...!
29 Mart 2019 Cuma 20:32

banner108
banner238
Alanya'nın en eski mahallelerinden olan Hacet mahallesine hizmet muhtar adayı İzzet Ateş ile gelecek. Muhtar Ateş, bugün cuma namazı sonrası seçmenleriyle bir araya geldi. Muhtar adayı İzzet Ateş'in seçim ofisinde bir araya gelen seçmenler, desteklerinin Ateş olduğunu ifade ettiler.

YEREL YÖNETİMLER İLE İŞBİRLİĞİ
Muhtar adayı İzzet Ateş seçmenlerine seslenerek "Hızlı bir kentleşme yaşayan ülkemizde, kentte ve kent yaşamında karşılaşılan sorunlar her geçen gün artmaktadır. Sorunlara çözüm aranmasında, kentlinin kent yönetimi ve kent yönetiminin de kentli hakkında bilgilenme, anlayış ve dayanışma geliştirmeleri için gerekli olan karşılıklı etkileşim ortamlarının yaratılması, kentlinin karar alma süreçlerine aktif katılımının sağlanması önemli ve önceliklidir. Hacet Mahallesi'nin sorunlarını 5 yıllık süreçte birlikte çözeceğiz.

ATEŞ "MAHALLENİN SAHİBİ OLACAKLAR"
Hace Mahallesi Bileşenleri olarak, sonuçta ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda mahallemizin sakini değil, sahibi olma ilkesiyle muhtarlığımızda tüm çalışmalar ilgili halkımızı bilgilendireceğiz. Tüm sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi'nin desteği alacağız.’’

SANDIĞA GİDİN ÇAĞRIĞI
Hacet Mahalle muhtar adayı İzzet Ateş, seçmenlerine çağrıda bulunarak, muhakkak oy kullanmanlarını istedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.