banner113

İYİ Partili Arıkan "İYİ bir yeni yıl diliyoruz"

banner106

Alanya İYİ Parti Teşkilat Başkanı Alper Arıkan'dan yeni yıl mesajı

İYİ Partili Arıkan "İYİ bir yeni yıl diliyoruz"
31 Aralık 2021 Cuma 11:45

banner108
banner238

Arıkan açıklamasında şunları söyledi.
Evet, 2021 yılı güzel ülkemiz için çok farklı bir yıldı... Hepimiz yeni yeni şeyler öğrendik. Bir önceki yılda her gün vaka sayılarını heyecanla takip ederken bu yıl da hayatımıza aksiyon ve heyecanla dolu döviz takibi girdi... 
2021 yılında en çok da bir ülke nasıl yönetilemez onu görmüş olduk.. Vatandaşlarımız market raflarının fiyatlarını takip edemez oldu, paramız pula dönüştü. Eve giderken rahat rahat 2-3 ekmek alabildiğimiz günler hayal olup, ekmek sırasına girmeyi öğrendik. 
Maaş ile ay sonunu nasıl getireceğinin hesabını yaparken matematiğimiz gelişti. Ülkemizin yetiştirdiği yegane ekonomistler varken ekonomi, ekonomi bilmeyenler tarafından nasıl berbat edilir onu görmüş olduk. 
Maliye Bakanlığı ve Merkez Bankası müdürlüğü değişim hızı rekoru kırdı.  
Sıvı yağın kendisinin bile şaşırdığı artışı ile patates kızartması bile yaparken iki kez düşünür olduk. Tuvalet kağıdı bile asgari ücretin bir günlük ücretini geçti. Ülkemizin yönetildiği ucube sistemin nasıl keyfiyetçi bir uygulama olduğunu, yaşayarak öğrendik. Öğrencilerimiz terörist oldu, muhalif herkese bir damga vuruldu. Kısacası çok da iyi şeyler olmadı.
     Yeni yıl dolayısı ile herkese mutluluk, huzur, barış, adalet ismi ile iktidarın bize unutturduğu bu güzel kavramları diliyor, biz de İYİ Parti Alanya ailesi olarak;Alanya’mız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza bu güzel dileklerin gerçekleşeceği, İYİ bir yeni yıl diliyoruz.… Saygı ve sevgilerimle... 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.