banner113

MAHMUTLAR'DAN BAŞKANLARA AFİŞLİ TEŞEKKÜR

banner106

Bölgemizi Antalya Süper amatör liginde başarıyla temsil eden Mahmutlarspor taraftarları, Alanya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni spor tesisinin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

MAHMUTLAR'DAN BAŞKANLARA AFİŞLİ TEŞEKKÜR
01 Temmuz 2022 Cuma 18:08

banner108
banner238

Geçtiğimiz yıllarda, kulüp başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz BAĞIŞLAR'ın Alanya Belediye spor müdürlüğü ile birlikte girişimleriyle Hazine Bakanlığı' ndan tahsisi yapılan ve 20 dönün arazi üzerinde projelendirilen spor merkezi tamamlanmak için gün sayıyor.

Alanya Belediye'si tarafından yatırım programına alınan ve belediye başkanı Adem Murat Yücel tarafından da özenle takip edilen yatırım Antalya bölgesinde amatör Lig kategorisinde sahip olunan en iyi tesis olarak dikkat çekiyor.

Kurban bayramı sonrasında görkemli bir açılış yapılması planlanan tesis için Mahmutlarspor taraftar gurupları her iki başkana da afiş ile teşekkür etti.

Mahmutlar ' da cadde ve sokağa asılan afişlerde;

" Mahmutlarspor futbol sahası ve spor merkezi projesi ile mahallemize Avrupa standartlarında bir tesis kazandıran Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat YÜCEL ve Alanya Belediye Meclis Üyemiz, kulüp başkanımız Sn. Yılmaz BAĞIŞLAR ' a TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
Mahmutlarspor Kasırga Taraftar Gurubu
Mahmutlar Tayfa Taraftar Gurubu "
dediler.

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.