banner113

Muhittin Böcek’e Gazipaşa’da yoğun ilgi 

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa’da vatandaşlarla buluştu. 

Muhittin Böcek’e Gazipaşa’da yoğun ilgi 
04 Mart 2019 Pazartesi 17:13

banner108
banner238


CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Gazipaşalılara projelerini anlatan Muhittin Böcek, “Gazipaşalılar bizi her zaman bağrına basmıştır. Gazipaşa’nın sorunlarına ilişkin çalışmalarımızı tamamladık. Antalya’yı planlarken, 19 ilçeyi içine katarak planlama çalışması yapacağız. Projelerimiz halka dönüktür. Burada üretim olmadığı sürece köylülerimizin yüzleri gülmez. İktidar günü kurtarmak için tanzim satışa başladı. Biz günü kurtarmak için değil, geleceğimiz kurtarmak için çalışma yapacağız. Muz üreticisi zor durumdadır. Üreticinin sulama suyu problemini çözeceğiz. Gazipaşa’da bazı bölgelerimizde mavi bayraklarımızı kaybettik. Bunları tekrardan kazanacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Gazipaşaspor olmak üzere, amatör sporuna destek olacağız” dedi. 

Daha sonra Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını belediye başkanları, milletvekili, ilçe başkanları ve katılımcılarla birlikte gerçekleşti. Muhittin Böcek, Gazipaşa ziyaretinde Pazartesi Pazarı’ndaki esnafı da unutmadı. Başkan adayı Böcek, pazarcı esnafını dinleyerek, yapılacak çalışmaları anlattı. Gazipaşalılar Başkan Muhittin Böcek’e yoğun ilgi gösterdi. Böcek, sık sık vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. 

CHP Büyükşehir Adayı Böcek, Gazipaşa’lı muhtarlarla toplantı yaptı. Muhtarları dinleyen Böcek, “Muhtarlar bizim en yakın çalışma arkadaşımızdır. Muhtarlarımız halkımızla aramızda köprü görevi görmektedir. Muhtarlarımızın faturalarına destek olacağız” diye konuştu. Muhittin Böcek, Gazipaşa turunda Eğitim-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-İş Sendikalarını ziyaret ederek, eğitimcilerle görüştü. Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Böcek, Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Erol Yüksel ve halcilerle de toplantı yaparak, sorunlarını dinledi. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.