banner113

Takım kaptanları ile sahnede

banner106

AK Parti Antalya milletvekili adayları gövde gösterisi yaptı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yeni dönemde Antalya’yı ihya edeceklerini söyledi

Takım kaptanları ile sahnede
26 Mayıs 2018 Cumartesi 11:43

banner108
banner238
Parti Antalya milletvekili adayları, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde tanıtıldı. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin birinci sıra milletvekili adayı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da tanıtıma katıldı. Listenin 16'ncı sırasındaki ile 1'inci sıradaki adayın heyecanının aynı olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, en iyi aday listelerinin kendilerinde olduğunu belirtti. 
TEHDİT KALMADI
Çavuşoğlu, "16 yıldır Türkiye'de 79 yılda yapılanların kat be kat fazlasını yaptık. 16 yılda karşılaşmadığımız tehdit kalmadı. Türkiye'ye yönelik taarruz 15 Temmuz darbe girişimi ile sınırlı kalmadı. Nasıl içeride inlerine girdiysek sınırın dışındakilerin de tepesine bindik. Bu mücadeleleri yaparken ülkemiz için çok büyük hizmetler yaptık" diye konuştu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ilk günkü gibi heyecanlı olduklarını belirterek, "Haziranın ilk haftasında Antalya'da 1000 yataklı şehir hastanesinin ihalesine çıkacağız. Cumhurbaşkanı en çok Antalya'yı zikretti. Hızlı tren, otobanlar, batı havalimanı Antalya'dan geçecek. Tüm Antalya'ya doğalgazı ulaştıracağız. 5 üniversiteyi 10 üniversiteye çıkaracağız. 6'ncı üniversiteyi Manavgat'a kuracağız" dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.