banner113

Yücel 'Bedel ödemeye devam edeceğiz gibi görünüyor'

banner106

Alanya Belediyesi Aylık Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Yücel 'Bedel ödemeye devam edeceğiz gibi görünüyor'
06 Ekim 2020 Salı 19:00

banner108
banner238

MAHMUZ PROJESİ
Demirci'nin mahmuz projesi ile ilgili sorusuna da cevap veren Yücel, "DSİ'ye süre talebi gönderdik. Ayrıca proje üzerinde değişiklik olacak. Sizleri bilgilendireceğiz" ifadelerini kullandı. 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Meclis toplantısında 2021 yatırım bütçesinin 169 milyon lira olduğunu söyleyen Demirci,  "Buna göre bütçenin yüzde 33 yatırım için kullanılacak. Belediye 2021'de hangi projelere başlayacak” diye sordu. Yücel de, "Şu anda belediye binamız hızlı şekilde devam ediyor. Kent meydanı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kültür merkezini bir sonraki yıla aktaracağız" dedi. 
ÜRETEN BELEDİYECİLİK
Demirci bitki ihtiyacı için de 3 milyon lira harcanacağını dile getirerek, sera kurulup kurulmayacağını sordu. Yücel, "Üretken belediyecilik anlayışımız var. Pandemiyi atlatırsak kendi ihtiyacımızı karşılamak istiyoruz. Yani muz serası değil" diye cevap verdi.  
2021 BÜTÇESİ DE GÖRÜŞÜLDÜ

Mecliste 2021 bütçesi de görüşüldü. Belediye bütçesinin 509 milyon TL olarak açıklandığı 2021 bütçesi oy birliği ile kabul edildi. Mecliste MHP'li Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta da, iptal edilen Mahmutlar AVM konusuna değindi. Balta, “Mahmutlar AVM konusunda sizin (Adem Murat Yücel) de çok desteğiniz oldu. Bir türlü sonuç alamadık. Belediye ve kamuoyu zarara uğradı. Bunu kamuoyunun bilmesini istiyorum” dedi.

Yücel de, "Birileri yapar birileri bedel öder. Bundan sonra da bedel ödemeye devam edeceğiz gibi duruyor” diye karşılık verdi. 

“HİZMET KONUSUNDA PARTİ OLARAK KİMSEYE ENGEL OLMADIK”
CHP’li Yılmaz Bağışlar ise,  "Dim Barajı'ndan dolayı kum, çakıl aşağı inemiyor. Mahmuz projesini T olarak sabitlememek lazım. Sonrasında geç kalmamış olalım. Bunun yanında Alanya’da yamaç paraşütü konusu tanıtım anlamında önemli ancak iniş noktasında sıkıntılı yer var. Yine öğrendiğimize göre bazı ruhsatsız olarak faaliyet gösterenler varmış. İniş noktasında yaşanabilecek bir kaza Alanya için olumsuz bir imaja neden olabilir. Hizmet konusunda parti olarak kimseye engel olmadık. Mahmutlar AVM konusunda gösterdiğiniz emeğin farkındayım. Oylamaya katılmadığım için bana yönelik Mahmutlar’da eleştiriler oldu. Sadece hukuksak olarak dikkat çekmek istedik” diye konuştu. 
“MAHMUTLAR İLE İLGİLİ KİMSEYE GÖNÜL KOYMADIM”
Yücel de, "DSİ'nin o bölgeyle ilgili projesi vardı. Yamaç paraşütü ile ilgili 2 proje yürütüyoruz. Şehrimize renk kattı. Bu konuda herkes elini taşın altına koyacaktır. Mahmutlar ile ilgili kimseye gönül koymadım. Belediye ne Yücel'in ne de imza koyan arkadaşların değil. Bu herkesin, Alanya'nın malı” ifadelerini kullandı.  
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.