banner113

Zuhal Sirkeli'nin fendi, Ali Takavüt'ü yendi

banner106

 Alanya Kamuoyunun yakından tanıdığı Zuhal Sirkeli, hayatının büyük bir bölümünü Alanya Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticiliği, CHP Alanya Kadın kolları başkanlığı, Alanya Sosyal Demokrasi Derneğinin temsilciliği gibi bir çok sivil toplum örgütlerinde başarı ile görev yaptı ve yapmaya da devam ediyor.  

Zuhal Sirkeli'nin fendi, Ali Takavüt'ü yendi
22 Mart 2018 Perşembe 11:44

banner108
banner238

Sirkeli'nin bugüne kadar yaptığı sosyal etkinlikleri buradan yazmaya kalksak sayfalar yetmez ancak son çalışmasından bahsetmek yerinde olur.
SDD Alanya temsilciliği konuşmacı olarak CHP İstanbul milletvekili Eren Erdem'i, Alanya'ya getirdiler.
Ve beklenin üstünde bir katılım sonucu bu organizasyonda başarı ile tamamlandı. Bir kez daha tebrik ediyoruz...
Ancak CHP tabanında çok büyük destek bulan bu çalışmalardan ne yazık ki ilçe başkanı Ali Takavüt ve kadın kolları başkanı Şadıman Tığlı tarafından rahatsızlık duyulmuş. Daha da ileri giden bu iki yöneticiler, Sirkeli'yi adeta tehdit edercesine "Sen bizim milletvekilimizi, bizden habersiz getiremezsin. Vekiller buraya gelince programlarını biz yaparız" gibi sözlerle yıldırma taktiği içine girmişler...
Bu anlamsız ve yakışıksız çıkışlar partililer tarafından da tepki ile karşılanırken, bir çok partilinin ortak görüş ve düşüncelerini ise şu şekilde:
Bu yöneticiler 2015 yılından bugüne dek geçen sürede ne yapmışlar, yaptıkları tek iş protokol ziyaretleri ve hatta işin ucunu öyle kaçırdılar ki mahkemelik oldukları koordinatörlük makamını sık sık ziyaret ederek adeta yasallaştırdılar. Bu da yetmiyor muş gibi "Dün dündür, bugün bugündür" diyerek dalga geçiyorlar. Yöneticilerimize kınıyoruz. Gerekirseki gerekiyor, sayın genel başkanımıza bu olumsuzlukları bir rapor halinde sunacağız. Bu zihniyetle partimizin, bir arpa boyu yol alması mümkün değil. Herkes aklını başına alsın" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.