banner113

Alanya ÖHEP'ten büyük başarı! 

banner106

Alanya, Antalya ve bölge birincisi olarak katıldığı Türkiye Finalleri'nde 4.'lükle yetinen Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Okulları, Türkiye'deki ilk 4 takım arasına girmenin buruk mutluluğunu yaşadı

Alanya ÖHEP'ten büyük başarı! 
30 Nisan 2022 Cumartesi 22:57

banner108
banner238

ALANYA Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Okulları, Küçük Erkekler Voleybol Türkiye Finalleri'nde 4.'lük elde etti. Alanya ve Antalya şampiyonluklarından sonra bölge şampiyonluğu da yaşayan ÖHEP Küçük Erkek Voleybol Takımı, Antalya'dan Türkiye Finalleri'ne katılan tek takım olarak hem Alanya'ya hem de bölgemize büyük bir gurur yaşattı. 6 aydır devam eden Türkiye Finalleri'nin bugün yapılan 3.'lük 4.'lük maçında Giresun ile karşılaşan ve rakibine 2-0'lık skorla boyun eğen ÖHEP Küçük Erkek Voleybol Takımı, Alanya'dan finallere katılarak derece elde eden ilk takım olmayı da başardı.


"BÜYÜK GURUR YAŞIYORUM"
Türkiye 4.'sü olmayı başaran ÖHEP Okulları Voleybol Antrenörü Erdem Ünlü, voleybol sporunun emek ve sabır isteyen bir spor olduğunu söyledi. Ünlü, "Voleybol, başlangıcı emek ve sabır isteyen, çok çalışmaya zorlayan ve sonucunda voleybol yolunda ilerleyen sporcular yetiştirmenin gururunu yaşatan bir spor. Bu yolda tescilli ilk Türkiye derecesi ve kupasını kazanmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. 6 ay süren il, bölge, yarı final ve son olarak final müsabakalarında üstün performans gösteren sporcularımı kutlarım" dedi. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.