banner113

Alanyaspor-Antalyaspor karma tribün önerisi

banner106

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, “Birileri iki takım taraftarlarını düşürmeye çalışabilir. Herkes istediği yerden biletini alsın, hatta yan yana maç izlesin” dedi

Alanyaspor-Antalyaspor karma tribün önerisi
12 Ocak 2020 Pazar 12:21

banner108
banner238

Süper Lig'de geçtiğimiz ay oynanan Aytemiz Alanyaspor-Antal-yaspor maçında iki takım taraftarı arasında yaşanan gerginliğin ardından İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda konu gündeme geldi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu devreye girerek iki kulübün taraftarları kardeşliğe çağırdı.

KARMA TRİBÜN ÖNERDİ
Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun yanı sıra Antalyaspor ve Alanyaspor taraftar grubu liderlerinde yer aldığı toplantıda Vali Karaloğlu, "Sosyal medya üzerinden birileri iki takım taraftarını düşürmeye çalışabilir. Tribün liderleri kendine hakim olmalı. Her iki takımın taraftarı da istediği yerden biletini alsın, maç izlesin. Hatta yan yana izlesin" dedi.

İKİ BAŞKANDAN MESAJ
Toplantıda konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Ne Alanya Antalya'nın köyü ne de Alanya başka bir şehirdir. Hepimiz aynı şehrin insanlarıyız. Ağabey kardeş gibiyiz. Biz birlik ve beraberlikten yanayız" diye konuştu. Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk de, "Son maçtaki sözler hiç hoşumuza gitmedi. Kardeş takım olarak birlik olmamız lazım. Antalya ile Alanya'nın et tırnak gibi birbirinden ayrılamaz. Taraftar arasında huzursuzluk olması halinde Öztürk ailesi olarak Antalyaspor'da olmayacağımızı taraftarın bilmesi gerekir. Sorun çıkaran olursa elinden tutar polise teslim ederiz" dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.