banner113

Alanyaspor'da üç eksik

banner106

Alanyaspor'un hücumdaki etkili ismi Junior Fernandes, halen takımdan ayrı idman yapıyor. Fernandes'in takıma dahil olmaması Trabzonspor maçında da forma giyemeyeceğine işaret ediyor.

Alanyaspor'da üç eksik
11 Eylül 2018 Salı 12:03

banner108
banner238

Alanyaspor'un ilk 11'de sahaya çıkan oyuncularından Fernandes ve Welinton Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Sezon öncesi kamp sürecinde oynanan hazırlık maçlarında belinden sakatlanan ve ligin ilk dört haftası forma giymeyeceği açıklanan Şilili oyuncunun tedavi süreci uzadı. Bireysel antrenmanlara başlayan ve takımdan ayrı idman yapan Fernandes'in 6. haftada deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçına yetişebileceği öğrenildi. Öte yandan tedavisi devam eden Mbilla ve Welinton da Fernandes ile birlikte takım arkadaşlarını yalnız bırakmaması bekleniyor.
ANTREMAN BUGÜN
Lige verilen arayı Pazar günü Antalyaspor ile hazırlık maçı oynayarak değerlendiren Aytemiz Alanyaspor, haftanın ilk gününü (pazartesi) izin yaparak geçirdi. Turuncu-yeşilli takım, 5. haftanın kapanış maçında sahasında misafir edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. Milli takımlarda bulunan oyuncular, Georgios Tzavellas, İsaac Sackey, Merih Demiral ve Djalma Campos'un da yeni hafta ile birlikte takıma dahil olması bekleniyor.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.