banner113

Alanyaspor-Sivasspor maçı biletleri satışta

banner106

Alanyaspor Spor Toto Süper Lig’in 15’inci haftasında 4 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda oynayacağı Sivaspor maçı biletleri satışa sunuldu.

Alanyaspor-Sivasspor maçı biletleri satışta
29 Kasım 2021 Pazartesi 14:34

banner108
banner238

Biletler, Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması, maç günü Bahçeşehir Koleji Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacak.
Bilet fiyatlarımız şu şekilde belirlenmiştir:
Güney VIP Tribünü 350 TL
Kuzey VIP Tribünü 200 TL
Corendon Airlines Maraton Tribünü (Maraton)  50 TL
Corendon Airlines Kuzey Tribünü (Kuzey kale arkası) 25 TL
Roof Lounge Güney Tribünü (Güney kale arkası) 25 TL
STADYUM GİRİŞLERİ
Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası 2021 – 2022 Sezonu müsabakalarında stadyum seyirci kapasitesinin tamamı oranında ev sahibi takım seyircisi alınabilir. Müsabakalara misafir takım seyircisi alınmaz. HES sorgulamasına göre risk grubunda bulunan kişiler ile aşağıdaki koşulları sağlamayanlar stadyuma alınmaz.
T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini (T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak ya da Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak) tamamlamış kişiler ile daha önce Covid-19 salgın hastalığını geçirmiş kişiler stadyum tribünleri, locaları ve protokol tribünü ile basın tribününe aşağıdaki koşullarda girebilirler:
T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler.
Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarında seyircilerin stadyuma girişleri, HES entegrasyonu ile E-Bilet sistemi üzerinden alınan biletler ile yapılır. Bilet alacak kişilerin, HES kodu bilgilerine E-Bilet sistemi uygulayıcısının ulaşmasına onam vermesi gerekmektedir. Kişilere yönelik HES uygulama sorgulamaları seyirciler için E-Bilet sistemi üzerinden; protokol tribününe girecek kişiler için ise E-Bilet sistemi veya HES uygulaması üzerinden yapılacaktır.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından tanınan aşılarını yurtdışında tamamlamış kişiler, sadece stadyum gişelerinden olmak kaydıyla, aşı sürecini tamamlayarak oluşturulan aşı sertifikasını kulüp passolig ofisi ve stadyum bilet gişe  yetkililerine ibraz etmeleri koşulu ile biletlerini pasaport numaraları ile almış oldukları elektronik kartlarına yükleterek satın alabilirler.

Stadyum bilet gişe yetkilileri tarafından aşı kartının yanı sıra son aşı tarihinden 14 gün geçmiş olması kuralı ve aşı sertifikası ile pasaportun uyuşup uyuşmadığı kontrolü yapılır. Ayrıca T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından tanınan aşılarını yurt dışında tamamlamış T.C. kimlik numarası sahibi kişiler ise İl Sağlık Müdürlüklerine giderek aşılarını HES Kodu ve T.C. kimlik numaralarına işletmeleri koşulu ile gişelerden ya da online olarak bilet alabilirler.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 12 yaş altındaki çocuklara Covid-19 aşı hakkı tanımlanması ve aşı takvimlerinin tamamlamasına kadar 12 yaşını tamamlamamış çocukların stadyumlara girişlerine izin verilmez.

Maç günü Passolig kartı basımı ve kombine satışı yapılmayacaktır. Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.