banner113

Bulut: Sezona iyi bir giriş yaptık

banner106

Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut, 9 haftada topladıkları 18 puanla ligin zirvesinde yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Bulut: Sezona iyi bir giriş yaptık
01 Kasım 2019 Cuma 15:51

banner108
banner238


BAŞARI ARTTIKÇA
Şampiyonluk konuşmak için daha çok olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, başarı arttıkça ayaklarının yere daha iyi basması gerekiyor dedi. Oynadığımız maçlarda yorgunluklar, sakatlıklar, kart cezalıları ve dalgalanmalar olabileceğini ifade eden Bulut, bu iniş ve çıkışların kendi takımında negatif anlamda uzun sürmemesini istediğini kaydetti. 
İNŞALLAH DEVAM EDER
Bulut, "Kovalanan mı, kovalayan takım mı olmak istersiniz derseniz? Benim, öyle güzel bir cümlem var. Futbolculara bunu ilk geldiğimde söyledim. Şu anda kovalanan bir takımız. Bunun da üstesinden hep birlikte geliyoruz ve bu da uzun süre de inşallah devam eder. 
SEZONA İYİ BİR GİRİŞ YAPTIK
Birçok takımın istediği gibi sezona başlayamadığını ifade eden Bulut, kendilerinin ve Trabzonspor gibi bazı takımların da sezona iyi girdiğini kaydetti. Bulut, ligin ilk yarısının sonlarına doğru sıralamanın daha da oturmuş olacağını düşündüğünü kaydetti.
FARK HER YIL AZALIYOR
Anadolu takımlarıyla şampiyonluk yaşamış takımlar arasındaki farkın her geçen azaldığına işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, "Futbolu kaliteyle oynarsan maçı kazanabiliryorsun. Ekonomik boyutuna girdiğimizde ise yabancı sayısının 14 olması, tabiki bizler Anadolu takımlarının iyi yabancı transfer etmesi, büyük takımların yabancı transferlerinin tam tutmaması ve ekonomik sıkıntılarının olması aradaki makası epeyce daralttı. Bu daralma sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da kendisini gösteriyor. "
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.