banner113

Hocamız bizden, bizden hocamızdan memnunuz!

banner106

AYTEMİZ Alanyaspor'un başına geçtikten sonra adeta takımı yeniden dirilten Sergen Yalçın'la ilgili Beşiktaş iddiaları turuncu-yeşilli takımda sinirleri bozdu.

Hocamız bizden, bizden hocamızdan memnunuz!
04 Mart 2019 Pazartesi 09:02

banner108
banner238
Şenol Güneş'in A Milli Takım ile anlaşması sonrası, hoca adaylarında Sergen Yalçın isminin konuşulmasına en büyük tepki, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan geldi.

DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
Lig bitimine kadar Sergen Yalçın'ın kesinlikle takımın başında olacağının altını çizen Hasan Çavuşoğlu, sezon sonunda da başarılı çalışıtırıcı ile devam etmek istediklerini vurguladı. Genç teknik adam ile sözleşme imzalarken sezon sonunda yeniden değerlendirmede bulunma konusunda anlaştıklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu, şu an ligi iyi noktada tamamlamak konusuna odaklandıklarının altını çizdi. Çavuşoğlu, "Sadece maçları düşünmek istiyoruz. Sergen Yalçın''a ve takımımıza güveniyoruz" şeklinde konuştu.

TAKIMI AYAĞA KALDIRDI!
Turuncu-yeşilli takımın performansı bu sezon adeta Sergen öncesi ve Sergen sonrası diye ikiye ayrılıyor. Sergen Yalçın, takımın başına geçtikten sonra Aytemiz Alanyaspor, 11 Süper Lig maçında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik bir performans sergileyerek 19 puan aldı. Aytemiz Alanyaspor, Sergen Yalçın öncesi ise 12 haftada sadece 12 puan toplayabilmişti.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.