banner113

Kestelspor zorlanmadan

banner106

Süper Amatör Lig’de play-off’un ikinci yarısı başladı. Zirvede yalnız kalan Konyaaltı Belediye, kalan 4 maçtan 2’sini kazanırsa mutlu sona ulaşacak

Kestelspor zorlanmadan
07 Mart 2018 Çarşamba 10:43

banner108
banner238
Antalya Süper Amatör Lig (SAL) play-off'ta ikinci yarı ara vermeden başladı. Zirvede yer alan Konyaaltı ile Kestel haftayı kayıpsız geçerken, yakın takipçileri Korkuteli ise Finike deplasmanında kaybettiği 2 puanla liderle olan puan farkının 8'e çıkmasını engelleyemedi.
KESTELSPOR ZORLANMADAN
Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan Kestel- Kınık karşılaşmasında gülen taraf her iki yarıya ikişer gol sığdıran ev sahibi ekip Kestelspor oldu. Karşılaşmanın baştan sonuna dek üstün oynayan taraf Kestel, gol perdesini maçın 3. dakikasında Ali Yıldırım'la açtı. Öne geçtikten sonra bulduğu sayısız net pozisyondan yararlanamayan Kestelspor, 30. dakikada Lawal Giwa'nın golüyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. Üstün oyununu karşılaşmanın ikinci yarısında da sürdüren mavi beyazlı ekip, karşılaşmanın 88 ve 90. dakikalarında Hasan Zeren'in golleriyle skora gitti. 4-0.
KONYAALTI SERİYE BAĞLADI
Play-off maçlarında henüz yenilgisi bulunmayan Konyaaltı ile galibiyeti bulunmayan Muratpaşa'nın karşılaştığı maçta hanesine 3 puan yazdıran taraf konuk ekip Konyaaltı oldu. Muratpaşa'ya oranla kadrosunda daha deneyimli futbolcular barındıran Konyaaltı, gol perdesini 22. dakikada Yalçın Akdoğan'la açtı: 0-1. Karşılaşmanın 27. dakikasında Muratpaşa'dan Halim Terry, kaydettiği golle skoru eşitledi: 1-1. Skora denge gelmesiyle birlikte temposunu da artıran Konyaaltı, 28. dakikada Anıl Toşur, 42. dakikada ise yine Yalçın Akdoğan'ın ayağından bulduğu 2 golle soyunma odasına 3-1'lik skorla önde giden taraf oldu. İkinci yarıda oyunu rölantiye almayı düşünen Konyaaltı, bunun bedelini 61. dakikada yine Halim Terry'nin ayağından yediği golle ağır ödedi: 2-3.
VİTESİ ARTIRIP SONUCA GİTTİ
Farkın 1'e inmesinden sonra baskısını artıran Konyaaltı Belediyespor , Deniz Savurdan'ın şık golüyle maçın skorunu da 4-2 olarak tayin etmiş oldu. Konyaaltı play-off'ta galibiyet serisini 7. haftaya taşırken, henüz galibiyeti bulunmayan ev sahibi konumundaki Muratpaşa ise aldığı 5. yenilgiyle ligin dibine demir attı.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.