banner113

Sergen Yalçın O transferde ısrarcı

banner106

Alanyaspor’da izin bitti. Tesislerde bir araya gelen futbolcular ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Sergen Yalçın O transferde ısrarcı
01 Ocak 2019 Salı 10:07

banner108
banner238
Bir süredir G.Saray'a imza atacağı ileri sürülen Demba Ba'nın, Aytemiz Alanyaspor ile de anılmaya başlanması heyecan yarattı. Ligin ikinci yarısına iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen turuncu-yeşilli yönetimin 34 yaşındaki Senegalli ile temasa geçtiği ileri sürüldü. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın golcü oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu ifade edildi.

MESAİ ERKENDEN BAŞLADI
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 18 puanla 14'üncü sırada tamamlayan Aytemiz Alanyaspor'da bir haftalık tatil sona erdi. İkinci yarı hazırlıkları için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde bir araya gelen turuncu-yeşilli oyuncular, teknik direktör Sergen Yalçın gözetiminde çalıştı.

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas ve 5'e 2 çalışması yapan futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünde ise kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdiler. Aytemiz Alanyaspor, 2 Ocak'ta (yarın) Goldcity Otel'de kampa girecek. 10 gün sürecek olan devre arası hazırlık kampında iki özel maç yapacağı belirtilen turuncu-yeşilliler, çalışmalarını 13 Ocak'tan itibaren kendi tesislerindedevam ettirecek.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.