banner113

Alanya'daki zincir otel grubu, Dünya markası otelleri Antalya'ya getiriyor

banner106

Antalya, 1990'lı yılların başında Kıbrıslı iş insanı Asil Nadir tarafından getirilen 'Sheraton' markasına yeniden kavuşuyor. Sheraton, otel işletmesi Fettah Tamince'ye geçtikten sonra 'Rixos' ismiyle faaliyetini sürdürmeye başlamıştı. Antalya'ya gelecek ikinci dünya markası ise Marriot olacak.

Alanya'daki zincir otel grubu, Dünya markası otelleri Antalya'ya getiriyor
24 Şubat 2024 Cumartesi 12:35

banner108
banner238


Turizmin başkentinde 5 otel işletmesiyle 20 yıldır faaliyet gösteren Öz Hotels, Sheraton ve Marriott markalarını Antalya'ya getiriyor.

Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Mehmet Çelebi Öz'ün yaptığı Öz Hotels Şirketler Grubu'nun, mevcutta Side, Alanya İncekum, Okurcalar ve Antalya merkezde olmak üzere 5 otel işletmesi bulunuyor. Öz Hotels, sahil resort otellerinde yükselişini sürdürürken Antalya merkez otellerinde uluslararası zincir otel markaları ile çalışma kararı aldı. Bu kapsamda öncelikle Lara - Bülent Ecevit Bulvarı'nda bulunan ve yapımı tamamlanan otel için Sheraton yönetimi ile franchise anlaşması yaptı. Bu yeni otel, FourPoints Express By Sheraton adıyla önümüzdeki aylarda hizmete açılacak.


Ayrıca 2010 yılından bu yana Lara Caddesi'nde denize sıfır 5 yıldızlı Öz Hotels Antalya Hotel Resort& SPA olarak faaliyet gösteren otel için de Marriott zinciriyle anlaşma imzalandı. OzHotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Öz ile Marriott İnternatinol yöneticileri Berker Yurtbulmuş ve Begüm Kaya arasında geçen 19 Aralık'ta imzalanan franchise anlaşması ile buradaki otel de Dünya'nın en büyük zincir otel grubu Marriott International ailesine dahil oldu. Delta HotelsBy Marriott adıyla hizmet vermek üzere marka standartlarına dönüşüm için tadilat ve yenileme sürecine giren otel, haziran ayında hizmete açılacak.

2024 yılı içinde açılacak olan Marriott ve Sheraton otellerini Öz Hotels ve Antalya'ya kazandıran Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Öz, "Öz Hotels bünyesindeki uluslararası iki otelin de bir an önce Antalya'ya kazandırılması ve en geç 2024 yılı Haziran ayında hizmete açılabilmesi için tüm çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Grubumuza, Antalya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.