banner113

Alanyalı imamlar 60 bin TL bağış yaptı

banner106

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı ve akabinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın da 'Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' çağrısıyla destek olduğu "Milli Dayanışma Kampanyası"na, Alanya'daki Din Görevlileri de tam destek verdi.

Alanyalı imamlar 60 bin TL bağış yaptı
30 Nisan 2020 Perşembe 12:37

banner108
banner238

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan öncülüğünde, Şube Müdürü, Murakıplar, Vaizler, Şef, İmam Hatipler, Müezzin Kayyımlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Müftülük büro personellerinin destekleriyle şimdiye kadar 60 Bin TL bağışlandı.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Alanya Müftümüz Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi: Koronavirüs salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren kapı kapı dolaşarak evlerinden çıkamayan yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştıran din görevlilerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı ve akabinde Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın da 'Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' çağrısıyla destek olduğu "Milli Dayanışma Kampanyası"na da katkı sağlayarak üzerlerine düşen sosyal sorumluluklarını yerine getirmeye gayret ettiler. Din Görevlilerimizden kampanyaya katılımlar devam ediyor. Rabbim bu sıkıntılı günlerden en kısa zamanda daha güzel günlere bizleri kavuştursun inşallah. Bu vesileyle üzerine düşen görevi en güzel bir şekilde yerine getirmeye gayret eden Din Görevlilerimize şükranlarımı sunuyor, hayırlı ramazanlar diliyorum.” Dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.