banner113

ALTSO İLE ALANYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN İNDİRİM PROTOKOLÜ

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ile Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner arasında, ALTSO üyelerini, birinci derece yakınlarını ve oda çalışanlarını kapsayan indirim protokolü imzalandı. 

ALTSO İLE ALANYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN İNDİRİM PROTOKOLÜ
10 Ocak 2024 Çarşamba 13:49

banner108
banner238

Protokol töreninde konuşan Başkan Erdem, “Eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz. ALKÜ’nün ardından, Alanya Üniversitesi ile de protokol imzaladık. Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

ALTSO ile Alanya Üniversitesi arasında lisansüstü programlarını kapsayan indirim protokolü imzalandı. 

ERDEM: “ODAMIZA VE ALANYA’MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Törende konuşan ALTSO Başkanı Eray Erdem, ALKÜ ve Alanya Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri eğitim çalışmalarına bir yenisini daha eklediklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Alanya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner ile odamızda bir araya gelerek, lisansüstü programlarını kapsayan indirim protokolünü imzaladık. Protokolümüz kapsamında; Üyelerimiz ve birinci derece yakınları, oda çalışanlarımız Alanya Üniversitesi Lisansüstü Programlarına kayıt yaptırırken oda kimlik kartlarını göstererek %50 indirimden yararlanabileceklerdir.
Üyelerimizin akademik olarak da kendilerini yenilemelerine, geliştirmelerine olanak sağlayacak eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner olmak üzere üniversitemizin akademik kadrosuna ve emeği geçen arkadaşlarımıza protokol için çok teşekkür ediyorum. Odamıza ve Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun.”

GÜNER: “YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULAYACAĞIZ”

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner ise ALTSO ile iş birliğine gitmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. 
Rektör Güner, “ALTSO üyeleri ve personellerine protokolümüz kapsamında %50 indirim uygulayacağız. Hem ALTSO için hem üniversitemiz için güzel bir protokol. Eğitime gönül vermiş insanları bir nebze olsun desteklemiş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.