KBT, 151 oyun ile 67 bin seyirciye ulaştı KBT, 151 oyun ile 67 bin seyirciye ulaştı

Hayırsever Süleyman Tuncer ve ailesi tarafından Hatice Rabia Tuncer adına Cikcilli mahallesinde yapılması planlanan 12 derslikli Anaokulu inşaatının temel atma töreni bugün düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hayırsever Tuncer ailesi, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından okulla ilgili bilgiler verilerek açılış konuşması yapıldı. Daha sonra hayırsever Süleyman Tuncer ve Başkan Adem Murat Yücel ise birer konuşma yaparak Rabia Tuncer Anaokulu  Alanya’ya ve milli eğitim camiasına hayırlı olsun dediler. 
Konuşmaların ardından katılımcılara seslenen Kaymakam Ürkmezer “Alanya hayırseverler cenneti. Alanya’daki okulların çoğu hayırseverlerimiz tarafından yapıldı. Sadece okullar değil, sağlık ocakları, camiler ve birçok alanda hayırseverlerimizin imzasını görmek mümkün. Hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan, ismini verdikleri okulda öğrenciler o hayırsever ailenin ismiyle okula başlayıp  hayırseverlerimizin ismiyle mezun olacaklar. Bu da hayırseverlerimiz için bir ömür boyu güzel bir olay. Bu anlamda bu okulu rahmetli eşi Hatice Rabia Tuncer adına yaptıran Süleyman Tuncer ve ailesine hayırları için teşekkür ediyorum. Okulumuz Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi. 
Daha sonra Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından dualar edilmesiyle devam eden programda Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yücel , Hayırsever Tuncer ailesi ve katılımcılarla birlikte butonlara basarak Rabia Tuncer Anaokulunun temel atmasını gerçekleştirdiler.