banner113

ALANYA'YA AÇILMASI GÜNDEMDE OLAN DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULUNUN TEMELLERİ SAĞLAMLAŞTIRILIYOR

banner106

Altso meclisinde denizcilik meslek yüksekokulu konusu ele alındı. ALKÜ ve Alanya Üniversitesi rektörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda açılması gündemde olan Denizcilik Meslek yüksek okulunun temellerinin sağlam olması için görüş alışverişinde bulunuldu

ALANYA'YA AÇILMASI GÜNDEMDE OLAN DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULUNUN TEMELLERİ SAĞLAMLAŞTIRILIYOR
27 Mart 2024 Çarşamba 12:18

banner108
banner238

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Mehmet Yenilap "Mart ayı olağan meclis toplantımızı; ALKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile Alanya Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mesut Güner’in katılımıyla gerçekleştirdik.
KARARLI VE NET
Değerli rektörlerimizin denizcilik meslek yüksekokulu ile ilgili düşünceleri şahsımı ve sektördeki paydaşlarımızı ziyadesiyle mutlu etmiştir. İlk kez bir rektör hocamızın denizcilik meslek yüksekokulu konusunda bu kadar kararlı ve net olması ayrıca konu ile ilgili somut adımların atılmış olması sektörümüz ve şehrimiz için çok sevindiricidir.
ALANYA ÖLÇEĞİ
Alanya ölçeğinde açılacak olan yüksekokulun sektörümüze ve şehrimize sağlayacağı katkının farkındayız. Sektör temsilcileri olarakta Rektör hocamızın denizcilik konusunda her zaman yanında ve destekçisi olacağız.
TEŞEKKÜR EDERİZ
Özellikle ALKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a ALTSO başkanımıza ve önceki dönemlerde bu okulun açılması için zerre kadar faydası olan herkese teşekkür ederiz.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.