banner113

Gazipaşa belediye başkanı "Otelcilere haber gönderdim"

banner106

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr Adil Çelik, Koru’daki iki otel yerine ruhsat verebildiklerini belirterek “Yatırımcılar gelirlerse ruhsatlarını imzalayabiliyorum” dedi.

Gazipaşa belediye başkanı "Otelcilere haber gönderdim"
08 Aralık 2016 Perşembe 08:55

banner108
banner238
GAZİPAŞA Belediye Meclisi, Aralık ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Pazarcı Mahallesi sınırları içerisinde 73 hektar büyüklüğündeki alanda 18. madde uygulamasına yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu ile ilgili yazısı görüşüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çelik, “Pazarcı Mahallesi’nde denize giderken yolun sağ tarafında bir plan değişikliği yaptık. Plan değişikliğimiz Büyükşehirde aylardır bekliyordu. Bunu imar komisyonu ve Menderes Başkanımla bizzat görüştüm. Büyükşehir Meclisi’nden geçirdik, sonuç olarak imar planımız onaylandı. Burada bir 18. uygulaması çalışmamız olacak. Zaman kazanmak için bu konuyu komisyona havale etmeyi düşünmüyoruz. Çok geç kalındı, orada inşaat bekleyen bir sürü insan var. Yeni Mahalle ve burayı hızlıca 18. madde uygulamasını yapıp bitirip açmamız lazım” dedi. CHP ve MHP Grup Sözcüleri konunun komisyona havale edilmesini gerektiğini belirttiler. Başkan Çelik konuyu, komisyona havale etmeden oylamaya sundu ve oy çokluğuyla geçti.
“OTELLERE RUHSAT VEREBİLİYORUM”
Koru’daki otel yatırımcıları için şu anda ruhsat verebildiklerini kaydeden Başkan Çelik, "Ben yatırımcılara haber gönderdim. Koru’daki 2 çevrili yer için ruhsat verebiliyoruz. Gelirlerse ruhsatlarını imzalayabiliyorum. Dünyadaki bu konjektörden dolayı çekinebilir insanlar. Bu yatırımlar 50-60 milyon dolarlık büyük yatırımlar. Ama güzel gelişmeler var” şeklinde konuştu. (Gazipaşa Manset)

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.