Bentour Reisen'in, 2017 kataloğunun kapağında yer alacak fotoğrafı seçmek amacıyla yaptığı 'Cover Girl - Kapak Kızı' oylaması sonuçlandı. Seyahat acentesi çalışanların katıldığı seçmelerde, Bremen'deki Trio Reisen'den yüzde 43 oyla Miriam birinci sırada yer aldı. Miriam'ı yüzde 41 oyla ikinci sırada yer alan Brinkum'daki Amaro Travel'dan Denise takip ederken, Nürnberg'deki Reise Reck'den Christina yüzde 9 oyla üçüncü sırada yer alarak çekimlere katılmayı başardılar. 
Toplam 7 bin 493 kişinin katıldığı oylamanın sonuçları, www.bentour.de/covergirl linkinde kamuoyuna sunuluyor.

Bentour Reisen Marketing Müdürü Christian Hauk, bu yılki yarışmanın inanılmaz bir çekişmeye sahne olduğunu vurgulayarak, "Bir ay süresince Miriam ve Denise başa baş bir mücadele sergilediler. İki katılımcı da geniş olan hayran kitlelerini oylamada harekete geçirebildiler. Oylama ilk iki sıra arasında az bir farkla sonuçlanmasından dolayı, ikinci sıra da yer alan Denise i de diğer kataloglarımızın birinde kapağında yer vermeye karar verdik. Üçüncü sırada yer alan Christina için de ayrıca bir sürprizimiz olacaktır." dedi.


ÇEKİMLER ANTALYA'DA

Her üç finalistin de katılacağı üç günlük katalog çekimlerinin 20 Eylül tarihinde Antalya'da başlayacağını açıklayan Christian Hauk şunları aktardı: "Çekimlere Zürih Merkez ofisimizden bir yetkilinin ve bu çalışmaya özel anlaşmaya varılan profesyonel bir fotoğrafçı eşlik edecektir. Antalya da Şef Rehberimiz Davut Aman ve ekibi tarafından karşılanacak olan finalistler, Belek'te bulunan 5 Yıldızlı Royal Adam & Eve tesisinde konaklayacaklar. Çekimlerin büyük bölümü nefes kesici kulisler sunan otelde gerçekleşecektir. Çeşitli çekimlerin planlandığı çalışma esnasında ana kataloğumuzun kapağı dışında diğer sayfalar için de seyahat temalı fotoğraflar çekilecektir. "Seyahat sektöründe eşi görülmemiş bu faaliyet ile Seyahat Acente partner'lerimize olan yakınlığımızın altını çizmek istiyoruz."  Hauk, yıllardır katalog kapaklarında herhangi bir manken yerine, yarışmaya katılma hakkı olan seyahat acentesi partnerlerinin çalışanşarının yer aldığını anımsatan Christian Hauk, Bentour ekibinin çekimlerin sonucunu ve yeni 2017 kataloğunun kapağını heyecanla beklediğini sözlerine ekledi. Yarışmayı kazanan Miriam, ödül olarak 18 Eylül itibari ile çekimlerden önce Antalya'da tatil yapmaya da hak kazandı.