banner113

Sümer'den 15. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

banner106

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti’nin 15’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sümer'den 15. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:41

banner108
banner238

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza SümerAK Parti'nin 15'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 15 yıl önce Kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başlayan kutlu yürüyüşün ilk günkü aşk ve heyecanla devam ettiğini dile getiren Rıza SümerAK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırımliderliğinde hedeflerine ulaşmak için büyük bir kararlılık ile çalıştıklarını söyledi. Sümer bu hedefin büyük ve güçlü ülke Türkiye'yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek olduğunu kaydetti.

Sümer mesajında şöyle dedi:"Adalet ve Kalkınma Partimiz, bu zamana kadar milletimizin teveccühü ile girdiği tüm seçimleri kazanma başarısını göstermekle kalmadı aynı zamanda karanlık odaklar tarafından, 15 yıl boyunca sahnelemek istenen her türlü kirli senaryoyu da bozdu. Alınan her seçim başarısı, bozulan tüm kirli oyunlar aslında dünyaya 'bizi hedeflerimizden hiçbir şey döndüremez' mesajı idi.Bu zamana kadar tüm kirli oyunları basireti ve milli iradeye olan bağlılıkları ile bozan Türk milleti Son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi de tek bayrak tek vatan tek millet düsturu ile sokaklara akın ederek durdurmuştur. Türkiye'de darbeler döneminin bittiğinin tüm dünyaya ilanı olan 15 Temmuz gecesinde şehit düşen vatan evlatlarını bir kez daha rahmetle anıyor yakınlarına sabırlar diliyorum."

AK Parti ile birlikte Türkiye'nin ekonomisini güçlendiren, kendi silahına yapan, kendi coğrafyasında ve tüm dünya da söz sahibi olan bir ülke haline geldiğini belirten Sümer,AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümünde, bu milli bilinç ve ruh ile 14 Ağustos Pazar günü saat 17.00'da Genel Merkezde olacaklarını sözlerine ekledi. 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.