banner113

AESOB Oda Genel Sekreterleri eğitimde

banner106

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2019 Yılı Oda Genel Sekreterleri 2. Hizmet İçi Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

AESOB Oda Genel Sekreterleri eğitimde
09 Aralık 2019 Pazartesi 12:46

banner108
banner238

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2019 Yılı Oda Genel Sekreterleri 2. Hizmet İçi Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere’nin başkanlığında, Ticaret İl Müdürü Mesut İlter’in katılımları, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürü Ergün Ege, TESK Muhasebe Müdürü Soner Bektaş ve AESOB Eğitim Danışmanı Cengiz Çiçek’in sunumlarıyla gerçekleştirildi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin açılış konuşmalarının ardından eğitim sunumlarıyla gün boyu devam eden ve Esnaf - Sanatkarlar Bilgi İşlem Sistemi (ESBİS), Sistem Yenilikleri, Coğrafi Bilgi Sistemi, Mobil Uygulama, Muhasebe Sistemi, Mevzuat, Etkili İletişim ve İletişim Teknikleri konularında eğitimlerin gerçekleştirildiği toplantı Oda Genel Sekreterlerinin sorularıyla devam etti.  
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.