banner113

Alanya'ya obezite için cerrah uzman atandı

banner106

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Obezite Cerrahisi Uzmanı atandı. 

Alanya'ya obezite için cerrah uzman atandı
09 Mayıs 2017 Salı 11:30

banner108
Başkan Yücel, batıya çıkartma yaptı
İlgili Galeriye Git
banner238

Obezite alanında hastanede ilk olan Obezite ve Genel Cerrahi Uzm. Dr. Mani Habibi hasta kabulüne başladı. ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan "Hastane olarak daima daha kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaktayız. Hastane yönetimi olarak, aramıza yeni katılan hekimlerimizle birlikte gücümüze güç katarak inşallah daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunacağız. Aramıza katılan meslektaşım Uzm. Dr. Mani Habibi’ye yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.
ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI
Çağımızın hastalığı olan obezite, kişinin hayat süresini kısaltan ciddi bir sağlık sorunudur diyen Obezite ve Genel Cerrahi Uzm. Dr. Mani Habibi; “Bir hekim olarak amacım hastalarımı sağlıklı ve gülen yüzlerle evlerine uğurlamaktır. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapacak olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Kendimi yeni gelmiş gibi değil sanki uzun zamandır burada hizmet veriyormuş gibi hissediyorum. Gerek meslektaşlarım gerekse hastalarım çok sıcak kanlılar, birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi. 
UZMAN DR MANİ HABİBİ KİMDİR
Dr. Mani Habibi, 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlamış, 2009-2015 yılları arasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde asistanlık sürecini gerçekleştirerek genel cerrahi uzmanı unvanını almıştır. Ardından İstanbul Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde mecburi hizmet görevini tamamlamıştır. Ulusal ve uluslararası dergilerde çok sayıda makalesi bulunan Uzm. Dr. Mani Habibi özellikle ileri laparoskopik cerrahi ve obezite cerrahisi ile ilgilenerek bu alanda uzmanlaşmıştır.


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.