banner113

Bayramın gözdesi Alanya

banner106

KURBAN Bayramı'nın yüksek sezona denk gelmesi dolayısıyla iç turizmde 1,5 milyon kişinin, sahil kentlerinde tatilini geçirmesi bekleniyor.

Bayramın gözdesi Alanya
08 Ağustos 2018 Çarşamba 19:03

banner108
banner238
KURBAN Bayramı'nın yüksek sezona denk gelmesi dolayısıyla iç turizmde 1,5 milyon kişinin, sahil kentlerinde tatilini geçirmesi bekleniyor. Ayvalık'tan Mersin'e pansiyonlar dahil yüzde 100 doluluğa ulaşılması beklenirken, sektörde, hem yerli hem de yabancı turist yoğunluğuyla çifte bayram yaşanacak. Bu bayramda da tatilciler, yine en çok Antalya'yı tercih ediyor.
EYLÜL AYINDA OKULLAR
Kurban Bayramı tatilinin, eylül ayında okullar açılmadan önce son tatil fırsatı olması dolayısıyla yoğun talep oluştu. Bayramın yurt dışı turizminde en yoğun olduğu günlere denk gelmesiyle otellerde, 1,5 milyon yerli turistle birlikte yüzde 100 doluluğa ulaşılacak. Ayvalık'tan Mersin'e kadar Ege ve Akdeniz sahillerinde rezervasyonlar yüzde 100'e yaklaştı. Birçok otelde bayram dönemi için doluluğa ulaşılarak, satışlar durduruldu. Tatil köylerinden 5 yıldızlı otellere, pansiyonlardan bungalovlara kadar Antalya, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Çeşme başta olmak üzere sahil beldelerinde bayram dolu geçecek.
BAYRAMIN GÖZDESİ ANTALYA
ETS Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat Özbek, Kaş'tan Alanya'ya çok sayıdaki alternatif tatil beldesiyle Antalya'nın, Kurban Bayramı'nın en rağbet gören adresi olduğunu belirtti. Özbek, Antalya'nın Alanya, Kaş, Kemer, Belek, Side gibi tatil beldelerinde neredeyse pansiyonlarda bile yer kalmayacağını söyledi. Ege'de ise Kuşadası, Marmaris, Bodrum, Didim gibi yatak kapasitesi itibarıyla çabuk dolacak oteller olduğunu kaydeden Özbek, özellikle Bodrum, Kuşadası ve Marmaris'in ciddi doluluklara ulaşacağını dile getirdi. Özbek, Ayvalık'tan başlayıp, Ege ve Akdeniz sahilleri boyunca Mersin'e kadar pansiyonların dahi dolmuş olacağı bir bayram yaşanacağını vurguladı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.