banner113

Long Beach hotel kamunun yolunu kullanmaya devam ediyor

banner106

www.mansetalanya.com doğruluk ve tarafsızlık haber ilkesiyle nerede bir haksızlık varsa üzerine gitmeye devam edecektir. Kamunun malını kullananları deşifre ederek ülkemize karşı sorumluluk görevlerimizi yerine getirmeyi ilke edindik.

Long Beach hotel kamunun yolunu kullanmaya devam ediyor
02 Haziran 2016 Perşembe 12:26

banner108
banner238

Bir hafta önce www.mansetalanya.com'un Alanya Türkler mahallesinde bulunan Long Beach hotelin çay kenarında bulunan kamunun malı olan yolu kendi sınırlarına katarak kullandığı iddiasını gündeme getirmişti. Yolun girişine demir süngürlü kapı çekerek vatandaşın geçişine yasaklamıştı. 
BELEDİYE VE JANDARMA UYARMASINA RAĞMEN YOLU AÇMADI
Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Long Beach hotelin operasyon müdürü Mehmet Mahsun Irmak yolu kapatma gerekçesini ise şu cümlelerle ifade etmişti "Orada villalarımız var. Güvenlik açısından kapattık" ifadesini kullanmış hatta belediye ve jandarma tarafından da kendilerine bu yolu açmaları konusunda uyarı da bulunulduğunu da iddia etmişti.
BU YOL NEDEN AÇILMIYOR?

www.mansetalanya.com yöre halkının sesi olarak şu soruları ilgili kurumlara soruyor. Bu yol neden açılmıyor? Güvenlik nedeni varsa ise neden güvenlik elamanı sayısını arttırmıyor?, Belediye ve jandarmanın uyarılarını ciddiye almayan hotel yetkilileri bu gücü nereden alıyor?, Burada Güç kimde? Hotel de mi yoksa? Devlette mi?
www.mansetalanya.com olarak halkımızın yanında olmaya devam edecektir. Ve bu konuyu da kamu adına takip edeceğiz.
Hüseyin Kalaycı/ALANYA
 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.