Cumhuriyet Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve ÖHEP Okulları Okul Aile Birliği üyeleri işbirliği ile Titan Select Hotel’de gerçekleşen yemek programına ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu üyeleri, Okul Aile Birliği üyeleri, ÖHEP Okulları idarecileri ve öğretmenler ile aileleri katıldı.
Misafirlerin kokteyl alanında karşılanması ile başlayan programın açılış konuşmasını Okul Aile Birliği Başkanı Hülya SİLİ yaptı. Daha sonra ÖHEP Okulları Genel Müdürü İlyas KIZIL günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.
CEV ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal DİZDAROĞLU da konuşmasında “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile, gençlerimizin gelece hazırlanmasında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mütevazi bir yerel marka, güçlü bir aileyiz. Uzun yıllar hep birlikte olmak dileğiyle.” dedi.

Nitelikli eğitimi ve güçlü kadrosuyla her zaman dikkat çeken kurumlardan biri olan ÖHEP Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kurumda 10 yıl ve üzeri çalışmış olan öğretmenlerini de unutmadı. Eğitimde devamlılığı esas alarak güvenilirliğini kanıtlayan ÖHEP Okullarının Yönetim Kurulu ve Okul Aile Birliği üyeleri tarafından; kurumda 25 yılını doldurmuş Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem GEMALMAYAN’a,23 yılını doldurmuş Sınıf Öğretmeni İnci DEMİR’e,15 yılını doldurmuş olan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serap KILINÇ AVCUOĞLU’na 13 yılını doldurmuş olan Almanca Öğretmeni ve Lise Müdür Yardımcısı Berna ÇATI’ya,13 yılını doldurmuş olan İngilizce Öğretmeni Benian TUNCEL’e,12 yılını doldurmuş olan Edebiyat Öğretmeni Ayşe BACAKSIZ’a,11 yılını doldurmuş olan Sınıf Öğretmenleri Şengül ANTEPLİOĞLU ve Mehmet UYSAL’a,11.yılını doldurmuş olan Lise Rehber Öğretmeni Sedat DURMUŞ’a,10.yılını doldurmuş olan Türkçe Öğretmeni Aysun ŞANLIMEŞHUR’a kuruma sağladıkları katkılardan dolayı belgeleri ve armağanlar takdim edildi.
2017-2018 yıllarında emekliliğe ayrılan ilkokul öğretmenlerinden Nihat OĞUZ’a da Onur Belgesi ve İpek kozasından yapılan tablo yine CEV Yönetim Kurulu ve Okul Aile Birliği üyeleri tarafından takdim edildi. Etkinlik müzik eşliğinde ikram edilen yemek ile sona erdi.