banner113

ALKÜ'LÜ ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ KARŞILIK BULDU

banner106

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki ve Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Rektör Kalan’a ilettikleri talepler çok geçmeden hayata geçirildi.

ALKÜ'LÜ ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ KARŞILIK BULDU
29 Aralık 2022 Perşembe 13:48

banner108
banner238

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan geçtiğimiz günlerde “Öğrenci Buluşmaları” programı ile Akseki Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya gelmişti. Öğrencilerin öneri, talep ve şikâyetlerini dinleyen Rektör Kalan öğrencilerden gelen Kestel Yerleşkesindeki etkinliklere katılma talebini geri çevirmedi. Çok geçmeden merkez yerleşkeden uzakta öğrenim gören öğrenciler için de final sınavları öncesinde moral ve motivasyonunu arttırmak gayesiyle tiyatro etkinliği düzenlendi. Bu doğrultuda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Tiyatro Kulübü tarafından ALTSO tiyatro sahnesinde sergilenen “Şaka Gibi Dünya” adlı oyun Kestel Yerleşkesi dışında öğrenim gören Akseki ve Gazipaşa öğrencilerine özel gösterim ile büyük beğeni topladı. Tiyatro gösterimi sonrasında öğrencilere yemek ikram edildi.

“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Kalan, merkez yerleşkeden uzakta olmanın dezavantajı ile düzenlenen etkinliklere kimi zaman katılamayan öğrencilerin moral ve motivasyonlarının olumsuz etkilenmemesi için bu konu hakkında üniversite olanaklarını azami düzeyde Akseki ve Gazipaşa’da öğrenim gören öğrencilere sunmaya çalıştıklarını ifade etti. Rektör Kalan devamında “Geçtiğimiz günlerde Akseki Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Onların her türlü öneri ve isteği elbette bizim için çok kıymetli. Sohbetimiz esnasında öğrencilerimizden gelen talebi en kısa zamanda yerine getirme sözü verdik ve bugün ALTSO Tiyatro Kulübü’nün de destekleriyle sergilenen “Şaka Gibi Dünya” adlı oyunu onlar için organize ettik. Her bir öğrencimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de kendini geliştirmelerine ALKÜ yönetimi olarak önem veriyoruz.” dedi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Tiyatro Kulubü oyuncularının performansları dolayısıyla tebrik eden Rektör Kalan, “Öğrencilerimizin keyifli bir gün geçirmelerine büyük katkılar sağlayan ve beraber gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe verdikleri destek için ALTSO Başkanı Sayın Eray Erdem ve yönetimine teşekkür ediyorum. ALTSO ile Üniversitemiz arasındaki işbirliğinin artarak devam etmesinden de ayrıca mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

Düzenlenen etkinlikten büyük keyif aldıklarını ifade eden öğrenciler, isteklerini kısa sürede hayata geçirerek duyarlılık gösteren Rektör Kalan’a teşekkür ettiler.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.