banner113

BAŞKAN ERDEM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)Başkanı Eray Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Demirtaş Cumhuriyet İlkokulu ile Alara Şevket Demirel İlkokulu öğrencilerine Alanya gezisi düzenleyip, tiyatro ile buluşturdu. 

BAŞKAN ERDEM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
24 Nisan 2023 Pazartesi 15:48

banner108
banner238

Başkan Erdem, “Alanya ekonomisi için yaptığımız çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluğumuzun da bilincindeyiz. Önümüzdeki süreçte de hem ekonomi hem de sosyo kültürel anlamda çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

Başkan Erdem ayrıca Demirtaş Cumhuriyet İlkokulu'ndan Zeynep Topçuoğlu’na da başkanlık görevini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında devretti. 

ALTSO Başkanı Eray Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Demirtaş Cumhuriyet İlkokulu ile Alara Şevket Demirel İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Erdem, Alanya gezisi düzenlediği öğrenciler için tiyatro da sahneletti. 

Başkan Erdem’in konuyla ilgili şunları söyledi: “Demirtaş Cumhuriyet İlkokulu ile Alara Şevket Demirel İlkokulu'ndan geleceğimizin teminatı evlatlarımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alanya'mızda ağırlayıp, unutulmaz bir gün yaşattık. Hepsi bir birinden değerli çocuklarımızı okullarından alarak, Alanya'mızı gezdirdik ve Alanyum Alışveriş Merkezi’nde yemek ve oyun molası verdik. Değerli evlatlarımızı son olarak ise odamızda ağırladık. ALTSO Tiyatro Kulübümüzün ‘Afacan Alican’ isimli oyunuyla tiyatro aşkı aşıladığımız öğrencilerimiz, hem kaliteli vakit geçirip, hem de eğlenirken öğrendiler. 
Yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında görevimi Demirtaş Cumhuriyet İlkokulu'ndan Zeynep Topçuoğlu’na, Başkan Yardımcılığını ise Alara Şevket Demirel İlkokulu'ndan Mustafa Emir Görgülü’ye bıraktık. Kıymetli evlatlarımıza sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum.
Başkan Yardımcılarımız Yakut Nazlı Benal ve Ahmet Paşaoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yılmaz ve kıymetli öğretmenlerimize organizasyonumuza katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Alanya ekonomisi için yaptığımız çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerimize de önümüzdeki süreçte devam edeceğiz.”

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.