banner113

BAŞKAN YÜCEL’DEN FERHAT GÖÇER KONSERİNE DAVET

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19 Ağustos Cuma günü, Mahmutlar Mahallesi’nde düzenlenecek olan Ferhat Göçer konserine tüm vatandaşları davet etti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN FERHAT GÖÇER KONSERİNE DAVET
18 Ağustos 2022 Perşembe 15:23

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlar için sosyal aktiviteler ve konserler düzenlemeye devam ediyor. Alanya merkezde olduğu gibi doğu ve batı bölgesindeki vatandaşlar için de konserler düzenleniyor. Yaz Konseri kapsamında 19 Ağustos Cuma günü Mahmutlar Cumartesi Pazarı alanında sevilen sanatçı Ferhat Göçer sahne alacak. 21.00’de başlayacak olan Ferhat’a Göçer konseri ile vatandaşlar eğlence dolu keyifli bir akşam yaşayacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN KONSERE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ferhat Göçer konserine tüm vatandaşları davet ederek, “Halkımızın huzur ve refahı için yaptığımız hizmetlerin yanı sıra sosyal aktivitelerde düzenliyoruz. Turizmin başkenti şehrimizde Alanya’mızın doğu bölgesinde bir konser düzenliyoruz. Yaz konserimizde ünlü sanatçı Ferhat Göçer vatandaşlarımızla buluşacak. Herkesi 21.00’de Mahmutlar Cumartesi Pazarı alanında konserimize davet ediyorum.” dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.