Alanya Belediyesi, kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ihalesi yapılan ve Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan 103. Sokak, Aydın Sokak ve 101. Sokak’ta 3 adet parkın inşaatına başladı.
YENİ PARKLARDA ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar Mahallesi’nde yeni yapacağı modern parklarda, çocuklar için her şey düşünülmüş durumda. 3 ayrı noktaya yapılacak olan parklarda; ahşap tırmanma oyun kompleksi, tırmanma oyun gurupları, oturma alanları, engelli ve engelsiz oyun gurupları, ahşap oyun gurubu, salıncak, tahterevalli, 0-6 yaş oyun gurubu, kum havuzu, 4 adet masa tenisi ve 3 potalı yuvarlak basketbol sahaları yükselecek.
YÜCEL: “ÖNCELİĞİMİ ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde yapımına başlanan 3 adet parkta, çocukların güvenliğini ön planda tuttuklarını söyledi. Başkan Yücel; “Kent ve kırsalda yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekliyoruz. Mahmutlar Mahallesi’nde 101. Sokak’ta 1740m2, Aydın Sokak’ta 2095m2 ve 103. Sokak’taki 1014m2’lik alana toplam 4849 m2’lik tam kapsamlı 3 adet park yapıyoruz. Parklarımızda önceliğimiz çocuklarımızın güvenliği. Onların mutluluğu şehrimizin mutluluğudur. Büyük Alanyamıza güvenli ve mutlu şehir portresini çizmeye devam edeceğiz.” dedi.