banner113

Mehmet Şahin Alanya’da yaşayan kadınları buluşturdu

banner106

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehit anneleri, depremzede kadınlar, SMA hastası çocukların yardım kampanyalarında aktif olarak görev alan gönüllü anneler, kadın girişimciler ve çok sayıda STK'da görev yapan kadınları akşam yemeğinde ağırladı. 

Mehmet Şahin Alanya’da yaşayan kadınları buluşturdu
08 Mart 2023 Çarşamba 09:09

banner108
banner238

ALANYA Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Alanya’da bulunan kadınları akşam yemeğinde ağırladı. 
Olive Garden Restoran'daki akşam yemeğine bir çok organizasyonda olduğu gibi onur konukları şehit anneleriydi. Şehit annelerinin yanı sıra bu yıl depremzede kadınlarımız, yurt dışında tedavileri yapılan SMA hastası çocuklar Ahmet ve Ela'nın anneleri, SMA hastası çocukların yardım kampanyalarında aktif olarak görev alan gönüllü anneler, kadın girişimciler ve çok sayıda STK'da görev yapan kadınlardan oluşan müthiş bir kalabalık katıldı. 
ŞAHİN: BAŞARI ÖYKÜLERİNİ KADINLARIMIZLA YAZDIK
Kadınlara hitap eden Şahin, bulunduğu her platformda kadınların müthiş gücünü bilerek, kadınlarla birlikte görev yaptığını belirterek "Başarı öyküleri ile geride bıraktığımız görevlerimizde hep kadınlarımızla yol aldık ve hep başardık. Kadınlarımız her zaman ellerinin hamurlarıyla erkek işine karışmalıdır. Toplumumuz ancak kadınlarımızla daha bereketli, daha huzurlu ve daha umutlu günlere kavuşacaktır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutlarken, her günün sizin gününüz olduğunu düşündüğümü vurgular, sizlere en derin saygılarımı sunarım" dedi. 
Yurt dışında tedavileri yapılan ve iyileşen SMA hastası çocuklar Ahmet ve Ela'nın anneleri de bir kez daha hem Alanya halkına, hem de her zaman yanlarında olan Şahin'e teşekkür ettiler. 
ŞAHİN'DEN DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ 
Gecenin sonunda Şahin'in herkesi duygulandıran bir de sürprizi vardı. SMA hastası Ela bebek için sürdürülen yardım kampanyası sırasında Paşaköylü bir kadın, Ela'ya vefat eden kocasının yüzüğünü bağışlamıştı. O günlerde bu bağışı öğrenen Şahin'in, yüzüğün parasını vererek yüzüğü aldığı ortaya çıktı. Şahin, manevi değeri büyük olan bu yüzüğü, adının açıklanmasını istemeyen Paşaköylü kadına Dünya Kadınlar Günü organizasyonunda geri vererek duygu dolu anlar yaşattı. Kadın, yüzüğü alırken gözyaşlarına boğuldu.
 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.