banner113

"YÜREKLERDE AKİF, DİLLERDE HÜRRİYET" KONULU YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

banner106

Alanya Müftülüğü tarafından gençlerle iletişim kurmak ve onların zihinlerinde “Çanakkale Ruhu”nun oluşmasına katkı sunmak amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik “Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet” konulu ödüllü kompozisyon yazma yarışması düzenlendi.

"YÜREKLERDE AKİF, DİLLERDE HÜRRİYET" KONULU YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
04 Temmuz 2022 Pazartesi 16:06

banner108
banner238

Yarışma neticesinde Kargıcak Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Berkay Kelebek birinci, Alanya Proje Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Ezgi Su Gökçe ikinci ve Alanya Proje Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Ali Sönmez ise üçüncü oldu.

Öğrencileri ve velilerini müftülük makamında ağırlayan Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek birinci Berkay Kelebek’e 300 TL, ikinci Ezgi Su Gökçe’ye 200 TL ve üçüncü Ali Sönmez’e ise 100 TL para ödülünün yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Hz. Muhammed’in Hayatı ve Dinim İslam kitabı hediye etti.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan ilhan şu ifadelere yer verdi: “ Devletimizin bekası, milletimizin huzuru için iman dolu göğüsleriyle Çanakkale'yi geçilmez kılan, Anadolu'daki Milli Mücadele'nin meşalesini ateşleyen şehitlerimizin kutlu mücadelesini diri tutmak amacıyla “Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon yazma yarışması düzenledik. Yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve yarışmamıza katılım sağlayan her bir öğrencimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle dinimiz, mukaddesâtımız, vatanımız ve milletimiz için can veren bütün şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum.”

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.