Kaza, Sarıveliler ilçesine bağlı Dumlugöze Köyü baraj yolu üzerinde meydana geldi. Celal Almak idaresindeki 70 AAG 283 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 60 metre yüksekten Göksu Nehri’ne düştü.

Kendi imkanları ile araç içerisinden çıkan sürücü Almak, yoldan geçen bir aracı durdurarak yardım istedi. Sürücünün araç içerisinde bir kişinin daha bulunduğunu söylemesi üzerine olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Kamyonette yolcu olarak bulunan Murat Demirtaş’ın araçtan fırlaması üzerine suya düşerek kaybolduğu öğrenildi. Kaza akşam olması nedeniyle yapılan arama çalışmalarında Demirtaş’a ulaşılamadı.

ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASINDA SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASINDA SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Murat Demirtaş’ın cesedi sabah gün ağarırken su yüzeyine çıktı. Ceset daha sonra ekipler tarafından sudan çıkarıldı. Cansız bedeni olaydan 17 saat sonra halatlar yardımıyla düştüğü uçurumdan çıkarılarak morga kaldırıldı. Almak ve Demirtaş’ın hastalanan bir yakınlarını Alanya’ya götürdüklerini ve dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.