ALANYA İSKELESİNDE "HALAT BAĞINI KESME" KAVGASI ALANYA İSKELESİNDE "HALAT BAĞINI KESME" KAVGASI

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Gazipaşa’da aracında uyuşturucu maddeyle yakalanan tutuklu sanık Eyüp Ş. cezaevinden sıkı güvenlik önlemleri altında duruşma salonunda hazır edilirken, avukatı hazır bulundu. Tutuksuz yargılanan Eren Ş. duruşmaya katılmazken, avukatı katıldı. Tanık olan Ahmet Y. de mahkemede hazır bulundu.
“UYUŞTURUCUYU SATMADIM, SATIN ALDIM”
Duruşmada mahkeme başkanı, sanık Eyüp Ş’den uyuşturucuyu kimlerden aldığını söylemesini istedi. Sanık Eyüp Ş. “Ben Gazipaşa’da hurdacılık yaparım. Arabamla hurda alıp sanayiye götürürüm. 10 Aralık 2022 tarihinde  Gazipaşa’daki pastane önünde Eren S’den 300 TL karşılığında esrar aldım. Eren esrarı kucağıma attı. Ben de parayı avcumun içinde verdim. Yanımda Ahmet Y. vardı, o görmedi. Ben arabayı sürdüğüm için kapı arasına esrarı sıkıştırdım. İçtiğim için satın aldım. Ben kimseye uyuşturucu satmadım” dedi.
TANIK AHMET Y: BEN HİÇBİR ŞEY GÖRMEDİM
Duruşmaya tanık olarak çağırılan Ahmet Y. sanık Eyüp Ş’nin kullandığı aracın içinde olduğunu, kendisi telefonla oynadığı için hiçbir şeyi görmediğini ve duymadığını söyledi.
HAFTADA BİR KEZ İMZA ATACAK
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ‘Uyuşturucu Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan sanık Eyüp Ş’nin uyuşturucu madde satmadığının tespit edilmesi, esrarı kolluk kuvvetlerine kendinin teslim ettiğinin anlaşılması üzerine yurt dışına çıkış yasağı ile haftada bir kez imza atmak üzere tahliyesine karar verdi. Mehmet AL-Gerçek Alanya Gazetesi